Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C

Virtuális nyílt napokat tart a Pannon Egyetem

2021. február 2. 12:09 // Forrás: Pannon Egyetem
A Pannon Egyetem 2021. február 3-án, szerdán újabb virtuális nyílt nap rendezvénnyel segíti az érdeklődőket a döntésben.

A jövendőbeli hallgatókat az egyetem munkatársai és hallgatói ezúttal a Facebook felületén várják élőben, ahol minden szakmai és kevésbé szakmai kérdésre is választ kaphatnak. A decemberi első virtuális nyílt nap sikerét követően a szervezők abban bíznak, hogy a Facebook élő kapcsolattal még nagyobb közönséget sikerül elérni, és a középiskolásokat segíteni tudják a pályaorientációs kérdések megválaszolásában. 

„Az elmúlt hónapokban nagyon sok felületen megjelentünk, és részletesen ismertettük képzéseinket. A mostani nyílt nap azonban annyiban különbözik majd az eddigiektől, hogy itt meghívott vendégekkel fogunk beszélgetni olyan témákról, amik amellett, hogy érdekesek, hasznos információkat is tartalmaznak a felvételi előtt állók számára. Ezeknek a beszélgetéseknek a nézők is aktív részesei lehetnek, hiszen az élő közvetítés alatt bártan feltehetik majd a kérdéseiket a résztvevőknek” – mondta Gombás Kornél, az egyetem kommunikációs munkatársa.

A rendezvény megnyitója február 3-án, szerdán 18 órától a Pannon Egyetem Facebook oldalán lesz követhető. Ezt követően a Pannon Egyetem múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélget Dr. Gelencsér András rektor és Csillag Zsolt kancellár. 

18.20 és 18.35 között a felvételi kisokos tájékoztatót hallhatják az érdeklődők. Itt mindenről szó lesz, amit a felvételi eljárásról tudni érdemes, az információkat Gál Balázs oktatási igazgató és Fejes Lászlóné dr. Utasi Anett a Duális Képzési Központ vezetője osztja meg az érdeklődőkkel.

A Pannon Egyetem központi facebook élőjének lezárásaként az egyetem hallgatói mesélnek majd az intézmény mozgalmas és sokszínű diákéletéről. A beszélgetéseket Gombás Kornél, a rendezvény házigazdája fogja vezetni.

Az online rendezvény 19.00 órától a kari programokkal folytatódik. Itt a Pannon Egyetem 5 kara és 7 képzési helye már a saját facebook oldalán élőben mutatkozik be, és a képzési kínálaton túl a karrier lehetőségekről is igyekeznek mindent bemutatni.

vehir.hu
további cikkek
Tanuló galériát adtak át a Humántudományi Karon Tanuló galériát adtak át a Humántudományi Karon Kedd délelőtt az N épület első emeletén hivatalosan is átadták a tanuló galériát, amely a HTK új kiállító- és közösségi tere. 2024. március 26. 22:37 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' Hatalmas az érdeklődés a Pannon Egyetem Humántudományi Kar szakjai iránt, olyannyira, hogy az ősztől induló pszichológia alapképzést több mint százan jelölték meg első helyen. Ennél is népszerűbb az óvodapedagógia alapképzés, s mindemellett nemrég a terület- és városfejlesztés mesterszakot is sikerült engedélyeztetni az Oktatási Hivatallal. Navracsics Judit, a HTK dékánja úgy fogalmazott: örül a váratlan sikernek, ami azért annyira mégsem váratlan, hiszen évekig dolgoztak azon, hogy a fiatalok ilyen széles spektrumú képzéskínálatból választhassanak. 2024. március 23. 21:21 Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Csütörtök este az Agóra színháztermében ünnepelték a Báthory István Általános Iskola negyvenötödik születésnapját, ahol az intézmény korábbi igazgatói, tanárai, diákjai is részt vettek. 2024. március 22. 14:01 75 éves jubileumát ünnepli az Ipari 75 éves jubileumát ünnepli az Ipari Fennállásának 75. évfordulóját ünnepli az Ipari Technikum, a sokszínű jubileumi rendezvényekre a szerdai gálaműsorral tették fel a koronát. 2024. március 21. 14:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.