Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Villámlátogatás a V-Busz ügyfélszolgálatán

2021. január 27. 4:00
Félszáz ügyfél naponta, 20 különböző díjtermék és a legváltozatosabb kérdések. Meglátogattuk a január óta új helyen működő V-Busz ügyfélszolgálatot.

A V-Busz 2019-es indulása óta immáron a negyedik helyszínre költözött az ügyfélszolgálata, a mostani viszont véglegesnek látszik, hiszen megfelel azoknak az elvárásoknak, amelyeket a közösségi közlekedésért felelős cég támasztott ügyfélszolgálatával szemben.

A Városháza, a Mártírok úti iroda, valamint a vásárcsarnok után a Kereszt utca 9-ben lévő irodaépületbe költöztették át a V-Busz ügyfélszolgálatát. Januártól ide jöhetnek azok, akik személyesen szeretnék megvásárolni valamelyik jegy- vagy bérlettípust, esetleg véleményüket személyesen juttatnák el a cég vezetéséhez, menetrend információt kérhetnek, de panasztételre is van lehetőség.

Ottjártunkkor az ügyfélszolgálat munkatársai összegezték portálunknak azokat az előnyöket, amelyekkel ez az új iroda jár. Ezek alapján a fő szempontok, amelyek a költözés mellett szóltak a

  • központi elhelyezkedés
  • kulturált környezet
  • fogadóhelyiség, ahol le tudnak ülni az ügyfelek.

Ez utóbbi az egyik legnagyobb előnye az ügyfélszolgálatnak a nyugdíjas ügyfelek szerint, akik jelentős részét adják az utazóközönségnek.

A legtöbben a csak az ügyfélszolgálaton megváltható speciális bérlettípusok miatt keresik fel az irodát. A V-Busz által árult 19 díjtermék közül – amelyekben a vonaljegy mellett különböző konstrukcióban megváltható félhavi, havi és negyedéves bérletek is szerepelnek – összesen három olyan szerepel, amelyeket csak személyesen az ügyfélszolgálaton lehet megvásárolni. Ezek a kisgyermekes havi bérlet, nyugdíjas negyedéves bérlet és a csatlakozó havi bérlet. A három bérleten kívül egyébként az összes többi utazásra feljogosító jegyet, vagy bérletet is árulják az ügyfélszolgálaton, bár ezek többsége beszerezhető az automatákból, vagy mobiljegy alkalmazásban.

A V-Busz egyébként folyamatos fejlesztéseket végez a jegyek és bérletek digitalizációjában. A város több pontján automatákat szereltek fel, tavaly pedig élesítették a már említett mobiltelefonos alkalmazást, amivel akár otthonról, vagy a buszmegállóból is egyszerűen megvásárolhatja bárki a jegyet.

Viszont például a nyugdíjasok számára ez a megoldás még idegen, mivel inkább a személyes ügyintézést, valamint a papír alapú jegyeket preferálják, az ügyfélszolgálat hétköznapokon változatlan időben működik a jövőben is.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
A magyar költészet napja alkalmából ismét Versbusz a V-Busznál A magyar költészet napja alkalmából ismét Versbusz a V-Busznál A V-Busz utasai már megszokhatták, hogy a magyar költészet napja alkalmából április 11-én a Veszprémi Petőfi Színház művészei néhány járatukon versekkel, versrészletekkel godolkodtatják el néhány percre az utasainkat. 2024. április 10. 11:57 A veszprémiek is beleszólhatnak a kormány zöld stratégiájába A veszprémiek is beleszólhatnak a kormány zöld stratégiájába ,,Közös ügyünk a zöldenergia” címmel tartott sajtótájékoztatót hétfő délben Porga Gyula polgármester és György László gazdaságstratégiai feladatokban való szakmai közreműködésért és a Tanítsunk Magyarországért program koordinációjának ellátásáért felelős kormánybiztos. Az esemény célja a Zöld Energia Online Konzultációjának népszerűsítése a lakosság körében.   2024. április 8. 22:09 Több mint duplájára emelkedett a tanuló bérletesek száma a V-Busznál Több mint duplájára emelkedett a tanuló bérletesek száma a V-Busznál Hatalmas sikert aratott a 350 forintos tanuló bérlet Veszprémben, már az első hónapban több ezer új fiatalt sikerült megnyerni a közösségi közlekedésnek. 2024. március 7. 13:17 LMP: jól teljesít a helyi közösségi közlekedés, de nőhetne az utasszám LMP: jól teljesít a helyi közösségi közlekedés, de nőhetne az utasszám Gerstmár Ferenc, az LMP veszprémi önkormányzati képviselője péntek délelőtt tartott sajtótájékoztatót a Haszkovó utcai buszmegállóban, hogy beszámoljon a közösségi közlekedést érintő javaslatairól. 2024. január 26. 17:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.