Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ezek a témák érdekelték leginkább olvasóinkat 2020-ban

2021. január 2. 16:39
Az év végén megnéztük a Vehír éves statisztikáját és, hogy mely témákra voltak leginkább kíváncsiak olvasóink.

5. A polgármester bejelentette, hogy milyen intézkedéseket hoz a koronavírus első hullámakor

A 2020-as évet végigkísérte a járvány, ezért nem meglepő, hogy legolvasotbb cikkeink között is szerepel ez a téma. Az ötödik helyre fért fel Porga Gyula márciusi bejelentése, amikor a polgármester részletezte, hogy milyen intézkedéseket hoz a fertőzések megállaítása érdekében. Ezt a sajtótájékoztatót egyébként Facebook-oldalunkon élőben közvetítettük.

Kapcsolódó cikk
Íme a veszprémi intézkedések a koronavírus megállítása érdekében
Porga Gyula polgármester sajtótájékoztatón ismertette, hogy milyen intézkedéseket vezetnek be Veszprémben a koronavírus megfékezése érdekében.

4. Elsőként a Vehíren láthatták azt a biztonsági kamerás felvételt, ami a Jutasi úti ékszerbolt kirablásakor készült

November elején fényes nappal ismeretlen tettesek szétverték és kirabolták a Jutasi úti ékszerboltot. Az itt készült biztonsági kamerás felvétel szerkesztőségünkbe is eljutott.

Kapcsolódó cikk
Videón az ékszerbolt kirablása
A biztonsági kamera felvételén látható az egész bűncselekmény. Kérjük, csak erős idegzetűek nyissák meg a cikket!

3. Márciusban kézilabdázóink új szerepben tűntek fel

A dobogó harmadik fokára a Telekom Veszprém kézilabdázói állhattak fel, már ami a legolvasottabb cikkeinket illeti. Márciusban, szintén a koronavírus-járvány első hullámában önkéntes munkát vállaltak Sterbikék és az egyik szupermarketben segítettek az áruk feltöltésében.

Kapcsolódó cikk
Árufeltöltőnek álltak a veszprémi kézisek
Edzés, illetve irodai munka hiányában a vezetőktől az edzőkön át a játékosokig mindenki átvállalta a hétfő esti műszakot egy veszprémi szupermarketben. Így a kapuslegenda Sterbik Árpád mellett a sportigazgató Nagy László, de még a gazdasági társaság ügyvezetője, dr. Csík Zoltán is árut töltött: a járványra való tekintettel természetesen maszkban és kesztyűben.

2. Az egykori titkos bázis, ahol az atomtölteteket tárolták is népszerű cikk volt 2020-ban

A második legolvasottabb cikkünk nem a koronavírusról szól, nem katasztrófáról tudósítottunk, hanem a rendszerváltás előtti időket idéztük fel benne, amikor Tótvázsony mellett még igazi atomtölteteket tároltak.

Kapcsolódó cikk
30 évig voltak a vendégeink az atomtöltetek Veszprém mellett
A helyiek csak Kis-Moszkvának nevezték, valójában a ma is ismert legpusztítóbb erejű fegyvereket tárolták Veszprém tőszomszédságában az erdő mélyén a szocialista rendszerben. Így voltunk stratégiailag fontos pont és célpont egyszerre.

1. Amikor megmozdult a föld Veszprém alatt is

2020-ban a legolvasottabb cikkünket pár nappal az év vége előtt publikáltuk. December 29-én Horvátországban 6-os erősségű földrengés volt, aminek rengéseit Veszprémben és a környéken is lehetett érezni. A húszemeletesre felszerelt webkamera felvette, ahogy 12:22 perckor elkezd hullámozni a föld. Az erről készült videófelvételt mi is közzétettük, ami alig 2 nap alatt a legolvasottabb cikkünk lett 2020-ban.

Kapcsolódó cikk
Videón a Veszprémben is érezhető földrengés
A húszemeletes tetején elhelyezett webkamera képe rögzítette, ahogy megmozdult a föld Veszprémben is.
vehir.hu
további cikkek
Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20 A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A megemlékezést minden év április 16-án tartják meg, amely az 1944-ben, immár 80 éve történt borzalmak, a holokauszt magyarországi áldozatainkat emléknapja.   2024. április 16. 16:08 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nagy teret kap az új közbiztonsági koncepcióban a digitális biztonság Nagy teret kap az új közbiztonsági koncepcióban a digitális biztonság Javában zajlik az a munka, amely során frissítik a város közbiztonsági és bűnmegelőzési koncepcióját. Az erre létrehozott munkacsoport vezetője, Pálinkás Roland hétfőn számolt be a legújabb fejleményekről. 2024. április 16. 13:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.