2021. május 11.
//
Ferenc névnap

Filmpremierrel készül a VeszprémFest

2020. december 27. 20:00
Hagyományosan minden VeszprémFesthez kapcsolódik egy, a kulisszák mögé betekintést engedő, valamint exkluzív interjúkkal fűszerezett film is. Mivel idén a fesztivál a járvány miatt elmaradt, a 2019-es film bemutatóját pedig a pandémia többször is keresztülhúzta, a szervezők úgy döntöttek, hogy vasárnap este online mutatják be a filmet, amit a Vehíren is meg lehet tekinteni.

Kevesen tudják, de a VeszprémFesthez kapcsolódó film a kezdetek óta jelen van a fesztivál életében. Az elején még DVD-n is kiadták ezeket, majd a digitális technológia térhódításával együtt az online térben lehet megtekinteni őket, amellett, hogy a Hangvillában minden évben teltházas vetítéseket tartottak.

A járvány idén ezt is keresztülhúzta, így a zenerajongóknak többszöri halasztás után, de le kellett mondani arról, hogy élőben, személyesen legyenek jelen a premieren.

A szervezők ezért úgy döntöttek, hogy a 2019-es fesztiválról készült filmet online fogják bemutatni a fesztivál hivatalos Youtube-csatornáján.

A koreográgia viszont itt is ugyanaz lesz, Mészáros Zoltán, fesztiváligazgató ugyanolyan felvezetést fog tartani, mintha a Hangvillában lennénk, a képsorokon pedig izgalmas kulisszatitkokat, a fellépőkkel készült exklúzív interjúkat lehet megtekinteni.

Javasoljuk, hogy telefon helyett kapcsoljuk be a laptopokat, vagy okostévéket, hiszen a fesztivál hangulatát csak ilyen hang- és képminőségen keresztül lehet igazán jól feleleveníteni!

A film premierjét az alábbi linken nálunk is követhetik majd vasárnap este 20 órától.

vehir.hu

További cikkek

Augusztusra költözik, és magyar produkciókkal jön a VeszprémFest!
Augusztusra költözik, és magyar produkciókkal jön a VeszprémFest!
Az elhúzódó koronavírusjárvány miatt a korábban meghirdetetthez képest új időpontban, augusztus 17-21 között rendezik a VeszprémFestet.
Merjünk jegyet ajándékozni karácsonyra?
Merjünk jegyet ajándékozni karácsonyra?
Az elmúlt években egyre többen döntöttek úgy, hogy tárgyak helyett élményeket ajándékoznak karácsonyra, például belépőjegyeket. Az idén a járvány miatt rengeteg fesztivál, koncert, előadás, rendezvény maradt el – és azokkal a jegyekkel, amiknek annyira örültünk tavaly karácsonykor, végül nem vettük semmi hasznát. Vajon ez a tapasztalat mennyire bátortalanította el azokat, akik ilyen ajándékban gondolkoztak?
Visszatér Veszprémbe Tom Jones és Jamie Cullum
Visszatér Veszprémbe Tom Jones és Jamie Cullum
Újabb két fellépőt leplezett le a VeszprémFest.
Bejelentette a Jezsuita Romkert színpad fellépőit a VeszprémFest
Bejelentette a Jezsuita Romkert színpad fellépőit a VeszprémFest
2021-ben nyolc napon át három helyszínen várja látogatóit a VeszprémFest. A História Kertben és a Várban felállított nagyszínpadokon a nemzetközi jazz, pop és világzene sztárjai lépnek majd fel, a Jezsuita Romkertben pedig a hazai zenei élet világhírű kiválóságai adnak koncertet. A szervezők most ez utóbbi programját hozzák nyilvánosságra.
Már túl lennénk a borfesztiválon és a VeszprémFesten, és most készülnénk az Utcazenére
Már túl lennénk a borfesztiválon és a VeszprémFesten, és most készülnénk az Utcazenére
Még nem tudni, mi lesz az eltolt fesztiválokkal, de az biztos: van néhány galériánk és videónk az előző évekből, amit szívesen mutatunk meg újra.