Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Felhívás „Veszprém Városért – Pro Urbe” érdemérem adományozásának javaslatára

2020. december 18. 11:02

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a város életében, a közösség javára kifejtett eredményes tevékenység elismeréséül „Veszprém Városért – Pro Urbe” érdemérmet adományoz.

Az érdemérem természetes személynek, jogi személynek, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetnek adományozható, ha a város gazdasági életében, a városfejlesztésben, a város közéletében, a tudomány, a művészetek területén, az egészségügy, oktatás, nevelés, sport területén kiemelkedő, eredményes munkát végzett.

Az adományozást kezdeményezheti bármely Veszprémben bejelentett lakóhellyel rendelkező természetes személy vagy veszprémi székhelyű jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet.

A Veszprém Városért- Pro Urbe érdemérmet, Veszprém Megyei Jogú Város Közgyűlésének döntése alapján, a polgármester nemzeti ünnepek alkalmával adja át.

Kérjük a város polgárait, gazdálkodószervezeteit, intézményeit, hogy a díjjal kapcsolatos, személyre szóló javaslataikat indoklással együtt, a felterjesztő nevének és bejelentett veszprémi címének megjelölésével 2021. február 5-ig küldjék el, vagy adják le a következő címre:

Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
Polgármesteri Kabinetiroda
8200 Veszprém, Óváros tér 9. (II. em. 201/C szoba)

vagy 

obiro@gov.veszprem.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.