Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 23. Lenke
Veszprém
27°C
2024. július 23. Lenke
Veszprém
27°C

Fenntartható energia mellett fenntartható egészségért is tett a veszprémi cég

2020. december 1. 12:39
A bakonyoszlopi gyermekotthon lakóit lepte meg a veszprémi Solar Rendszerépítő Kft. egy új óriás trambulinnal. Az ajándékot közösen szerelték össze az intézmény udvarán.

A társadalmi szerepvállalás jegyében látogattak el a Solar Rendszerépítő Kft. kollégái a bakonyoszlopi gyermekotthonba november 27-én, ahol a karácsony közeledtével egy meglepetéssel is készültek.

A Solar Rendszerépítő Kft. már több évtizedes múlttal rendelkezik a különböző napelemrendszerek építésében, partneri körük egészen Nyugat-Európáig terjed. A cég székhelye viszont továbbra is a bakonyi megyeszékhely, Veszprém, így a cég elsősorban ebben a térségben szeretne szerepet vállalni egy környezeti és társadalmi szempontból is fenntartható közösség megteremtésében.

Ennek szellemében látogattak el a bakonyoszlopi gyermekotthonba, amelynek az udvarán egy óriás trambulint szereltek össze közösen a cég munkatársai és a gyerekek.

Az ajándék láthatóan nagy sikert aratott az ott lakók körében, emellett pedig elő-karácsonyi ajándékként szaloncukorral is kedveskedtek nekik.

vehir.hu
további cikkek
Nem zár be végleg, csak felújítják a veszprémi állatorvosi rendelőt állatvédelem Nem zár be végleg, csak felújítják a veszprémi állatorvosi rendelőt Szó sincs arról, hogy végleg bezárna a Veszprémi Állatkórház, csupán más lesz az üzemeltetője, aki vállalta, hogy néhány hónap alatt felújítja az épületet, hogy aztán ismét kinyithasson rendelőként. Megkerestük az új üzemeltetőt, dr. Pásztor Istvánt, hogy többet megtudjunk a részletekről. ma 10:46 Magyarország második űrhajósa az Axiom Space Ax-4-es missziójával repül a világűrbe Magyarország második űrhajósa az Axiom Space Ax-4-es missziójával repül a világűrbe Magyarország véglegesítette megállapodását az amerikai Axiom Space-szel, miszerint a második magyar űrhajóst a vállalat soron következő Ax-4-es missziójával bocsájtják fel a világűrbe - tájékoztatta Ferencz Orsolya, a Külgazdasági és Külügyminisztérium űrkutatásért felelős miniszteri biztosa. ma 10:47 Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát augusztus 7. és 9. között. tegnap 21:25 A Tisza Párt elnökévé választották Magyar Pétert A Tisza Párt elnökévé választották Magyar Pétert  A párt alelnöke Radnai Márk, a párt operatív vezetője és Tarr Zoltán, az európai parlamenti delegáció vezetője lett a hétfői tisztújítás után.  tegnap 14:11

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.