2023. január 31.
//
Marcella névnap

Fenntartható energia mellett fenntartható egészségért is tett a veszprémi cég

A bakonyoszlopi gyermekotthon lakóit lepte meg a veszprémi Solar Rendszerépítő Kft. egy új óriás trambulinnal. Az ajándékot közösen szerelték össze az intézmény udvarán.

A társadalmi szerepvállalás jegyében látogattak el a Solar Rendszerépítő Kft. kollégái a bakonyoszlopi gyermekotthonba november 27-én, ahol a karácsony közeledtével egy meglepetéssel is készültek.

A Solar Rendszerépítő Kft. már több évtizedes múlttal rendelkezik a különböző napelemrendszerek építésében, partneri körük egészen Nyugat-Európáig terjed. A cég székhelye viszont továbbra is a bakonyi megyeszékhely, Veszprém, így a cég elsősorban ebben a térségben szeretne szerepet vállalni egy környezeti és társadalmi szempontból is fenntartható közösség megteremtésében.

Ennek szellemében látogattak el a bakonyoszlopi gyermekotthonba, amelynek az udvarán egy óriás trambulint szereltek össze közösen a cég munkatársai és a gyerekek.

Az ajándék láthatóan nagy sikert aratott az ott lakók körében, emellett pedig elő-karácsonyi ajándékként szaloncukorral is kedveskedtek nekik.

vehir.hu

További cikkek

Navracsics Tibor: nehéz időket él Európa
Navracsics Tibor: nehéz időket él Európa
Európai polgárok nélkül nem létezhet Európa, és létre kell jönnie egy olyan európai belpolitikának, amely nem pusztán az európai intézményeket jelenti, hanem képviseli az európai embereket is - hangoztatta a területfejlesztési miniszter egy szakmai konferencián hétfőn Budapesten.
Gerstmár az út- és járdafelületek javítását sürgeti a Jutasi egy részén
Gerstmár az út- és járdafelületek javítását sürgeti a Jutasi egy részén
Gerstmár Ferenc szerint sürgető az út- és járdafelületek javítása, valamint a közvilágítás bővítése a Jutasi úti lakótelep északkeleti részén. Erről tartott sajtótájékoztatót kedd délelőtt.
Nem csak az EKF nyitóünnepsége miatt volt fontos a január Veszprémben
Nem csak az EKF nyitóünnepsége miatt volt fontos a január Veszprémben
Január havi hírösszefoglalónkban megmutatjuk, hogy bár az EKF nyitóünnepségétől volt a leghangosabb Veszprém, azért ezenkívül is voltak fontos történések az elmúlt 30 napban.
Ezeken a mesedombokon igazi élmény a gyereknevelés
Ezeken a mesedombokon igazi élmény a gyereknevelés
Veszprém hét mesés dombján nemrégiben egy új játszóház épült: a pici gyerekek itt játékos módon tágíthatják világukat és saját képességeiket, miközben az anyukák is valódi feltöltődésben részesülnek. Mert élményekre nemcsak a gyerekeknek van szükségük, de a szüleiknek is. A 7 Mesedomb Játszóházban jártunk.
A személyes kapcsolatot nem lehet online megvásárolni
A személyes kapcsolatot nem lehet online megvásárolni
A folyamatosan változó világ napról napra új kihívások elé állítja az idén húszéves Molnár Fotó csapatát. Molnár Adrien, az üzlet tulajdonosa szerint sikerük titka a személyes kapcsolat, amit még mindig igényelnek az ügyfeleik. A cég történetéről, a technológiai trendekről és az emberi kapcsolódásról beszélgettünk.