Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C

Veszprém Megyei Foglalkoztatási Fórum

2020. november 11. 9:13
VI. alkalommal rendezték meg a TOP-5.1.1-15-VE1-2016-00001 azonosítószámú, „Veszprém megyei foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködés” elnevezésű projekt keretén belül a Veszprém Megyei Foglalkoztatási Fórumot.

A programot - tekintettel a koronavírus-járvány megelőzése, következményeinek elhárítása, illetve a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt intézkedésekre - ezúttal online módon tartották a Megyeháza Könyvtár termében.
A VI. Fórum rendezvény célja a TOP-5.1.1-15-VE1-2016-00001 azonosítószámú, „Veszprém megyei foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködés, valamint a 2014-2020 programozási időszak eredményeinek bemutatása volt.
Vörösmarty Éva a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke köszöntőjét követően Angyalosy Edina a Veszprém Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztályának osztályvezetője adott tájékoztatást a TOP-5.1.1-15-VE1-2016-00001 azonosítószámú, „Veszprém megyei foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködés” elnevezésű projekt időarányos előrehaladásáról, valamint a munkaerő-piaci programok tapasztalatairól, eredményeiről.
 A következő előadó Czigány Attila, a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdaságfejlesztési irodavezetője volt, akitől az érdeklődők áttekintést kaptak Veszprém megye szociális gazdaságfejlesztéséről. A fórum záró előadását Bali Dániel a Széchenyi Nonprofit Kft. tanácsadója tartotta meg „Pályázatok a gazdaságfejlesztés szolgálatában” címmel. A fórum-rendezvény résztvevői körbejárták a munkaerőpiac, a gazdaság jellemzőit, a partnerekkel való együttműködések tapasztalatait, a munkaerő biztosításának sajátosságait, illetve a projekt vagy vállalkozás lehetséges finanszírozási módjait. Ezeken felül tájékoztatást nyújtottak a megyében működő foglakoztatási paktumokról és a különböző, a munkavállalást segítő támogatások eredményeiről, lehetőségeiről, különös tekintettel a munkaerő-piaci szempontból hátrányos helyzetűek foglalkoztatásának sajátos megoldásaira.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.