Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Utcazene alatt plusz járatot indít a V-Busz

2020. augusztus 30. 0:05 // Forrás: V-Busz
A gyulafirátótiak és kádártaiak hazajutását könnyíti meg a társaság.

A közösségi közlekedésért felelős társaság hirdetménye szerint az Utcazene Fesztivál időtartama alatt hajnali 02:00-kor az autóbuszállomásról 23-mas számú járat indul, amely járat 02:25-kor indul vissza Veszprémbe, a korábbi években megszokott módon.

Emellett a városban további éjszakai járatok közlekednek 42, 47 és 47 A jelzéssel, amelyek menetrendjéről a V-Busz honlapján is lehet tájékozódni.

vehir.hu
további cikkek
LMP: jól teljesít a helyi közösségi közlekedés, de nőhetne az utasszám LMP: jól teljesít a helyi közösségi közlekedés, de nőhetne az utasszám Gerstmár Ferenc, az LMP veszprémi önkormányzati képviselője péntek délelőtt tartott sajtótájékoztatót a Haszkovó utcai buszmegállóban, hogy beszámoljon a közösségi közlekedést érintő javaslatairól. 2024. január 26. 17:21 A diákok mellett a kismamák is egy vonaljegy áráért vehetnek bérletet februártól A diákok mellett a kismamák is egy vonaljegy áráért vehetnek bérletet februártól Utazási kedvezményekről döntött a közgyűlés csütörtökön, és megpecsételődött a hulladékszállítást végző VHK Nonprofit Kft. sorsa is. Összefoglalónk az év utolsó képviselő-testületi üléséről. 2023. december 14. 15:49 Két kerékkel a belvárosba - újabb V-bike állomás a vasútnál Két kerékkel a belvárosba - újabb V-bike állomás a vasútnál Az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat egyik legfontosabb eleme a közösségi közlekedés fejlesztése volt Veszprémben, amelyben az önkormányzati tulajdonú V-busz Kft. kiemelkedő partnerként vett részt. A V-busz Kft. idei sikertörténete a V-bike közbringa-rendszer elindítása volt júliusban, kedd délután pedig átadták a tizenegyedik gyűjtőállomást is.   2023. december 12. 17:01 Közvetlen járatokat indít a V-Busz a ma esti Gospel karácsonyra Közvetlen járatokat indít a V-Busz a ma esti Gospel karácsonyra 2023. december 11. 13:48

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.