Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ismét mozis játék a Vehíren

2020. augusztus 13. 4:00
Érkezik a karantén után az első új film a mozikba, mi pedig nyereményjátékra hívjuk olvasóinkat.

Christopher Nolan legújabb filmjének, a Tenet-nek a forgatása, valamint utómunkái is már korábban befejeződtek, azonban a pandémiás helyzet miatt eddig nem kerülhetett moziba a film. A legfrissebb hírek szerint augusztus végén viszont eljön az ideje a bemutatónak, ráadásul Magyarországon előbb, mint az USA-ban.

Játékunkban most egy korábbi Nolan-film kapcsán teszünk fel kérdést, amire várjuk olvasóink megfejtéseit egy páros mozijegyért.

Ki volt a főszereplője Nolan 2010-ben bemutatott Eredet (Inception) című filmjének?

A megfejtéseket a jatek@vehir.hu címre várjuk.

A játék 2020. augusztus 13. csütörtök 12 óráig tart. Sorsolás ugyanekkor, a nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyeremények kizárólag személyesen vehetők át szerkesztőségünkben.

A felajánlott tiszteletjegyek (5db páros belépő) 2020. szeptember 7-ig válthatók be országosan 20 Cinema City moziba hétfőtől vasárnapig normál, IMAX és digitális 3D filmekre, a premier után két héttel!

vehir.hu
további cikkek
Tihanyban az egyik házból alternatív univerzum nyílik egy világba, ahol minden legó Tihanyban az egyik házból alternatív univerzum nyílik egy világba, ahol minden legó Egy nyolcéves kisfiú fejéből pattant ki pár éve az ötlet, hogy házuk tetőtéri részén miért nem rendeznek be egy legó univerzumot. A gyermeki ötletből aztán nagyon hamar valóság lett, ma pedig egy tihanyi házban megelevenednek többek közt a Harry Potter, a Star Wars szereplői, vagy egyszerű mindennapi élethelyezetek is, mind-mind legóból. 2024. április 4. 21:29 Elindult a Budapest Nemzetközi Dokumentumfilmfesztivál Veszprémben Elindult a Budapest Nemzetközi Dokumentumfilmfesztivál Veszprémben Tizedik alkalommal rendezik meg a BIDF-et, amelynek veszprémi rendezvényét a Pannon Egyetem Humántudományi Kara látja vendégül. A helyszínt idén a Foton biztosítja. 2024. február 2. 14:45 Lelki nass januárra Lelki nass januárra A természetben télen a sietségnek nincsen helye – és ez az emberi természettel is így van valójában. Nagy újrakezdések helyett éppen ezért az év elejét célszerűbb pihenéssel és feltöltődéssel tölteni, ami persze nem egyenlő azzal, hogy folyamatosan a négy fal között kellene gubbasztanunk. Érdemes ilyenkor is a társaságot keresni, kimozdulni, csak egy picit kényelmesebb tempóban, és olyan programokat találni, amelyekkel a lemerült lelki akkumulátort is feltölthetjük. 2024. január 12. 22:18 Olajfestmény mozivásznon: egy falu kegyetlensége gyönyörű képekben A Parasztok című lengyel film minden képkockája a saját jogán is helyet érdemelne egy múzeumi kiállításon, a festményekből pedig megrázó és lélegzetelállító történet szövődik. 2024. január 14. 21:13

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.