2023. március 28.
//
Gedeon névnap

Jótékonysági koncerttel segítettek a beteg gyermekeken

A Csolnoky Ferenc kórház Újszülött és Gyermek Intenzív Osztályát támogatta a Hit Gyülekezete az általuk szervezett jótékonysági koncertek bevételéből.

Péntek este az R'n'B töltötte meg a História Kertet Malek Andrea and Soulistic jóvoltából, ekkor kezdődött a Hit Gyülekezete által szervezett jótékonysági koncert első felvonása, ahol a színész, énekes Malek Andrea és a zongorista Jáger András nevével fémjelzett formáció lépett fel.

A jótékonysági koncerteket azért szervezte a Gyülekezet, hogy a jegyárakból befolyt összeggel támogassák a veszprémi Csolnoky Ferenc kórház Újszülött és Gyermek Intenzív Osztályát.

Az adományt péntek este a koncert előtt dr. Szabó Éva, a megyei kórház Újszülött és Gyermek Intenzív Osztályvezető főorvosa vette át. A pénz az osztály Bébi Koraszülött Mentő Alapítványát fogja gazdagítani.

A koncertsorozat szombaton folytatódott ugyanazon a helyszínen, amikor az Ararat Worship Collective keresztény együttes játszott.

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Veszprémi cég segít a rászoruló családoknak az ajándékozásban
Veszprémi cég segít a rászoruló családoknak az ajándékozásban
A munkavállalók összeállított ajándékcsomagokat, okostelefonokat, asztali számítógépeket és laptopokat adományozott a Valeo a Veszprémi Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézménynek.
Böjte Csaba gyermekotthonának segítenek veszprémi vállalkozók
Böjte Csaba gyermekotthonának segítenek veszprémi vállalkozók
Béndek Péter és több társa már közel egy évtizede áll szoros kapcsolatban Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes kovásznai gyermekotthonával, akiknek rendszeresen szerveznek gyűjtést, az adományokat pedig személyesen, saját erőből viszik ki az otthonba Veszprémből.
Segítő kezek fogtak össze a Bárczi Gusztáv Általános Iskoláért
Segítő kezek fogtak össze a Bárczi Gusztáv Általános Iskoláért
A „Segítő kezek” jótékonysági kezdeményezés kiváló példája annak, amikor valakiben egyszemélyben megfogalmazódik a segítő szándék és nagyon hamar hasonló gondolkodású követőket talál maga mellett. Robozné Erődi Ildikó, a civil életben turisztikai menedzser, egyébként festőművész időt és energiát nem sajnálva, vágott bele abba, hogy segítse a veszprémi Bárczi Gusztáv Iskola alapítványát, ennek a munkának az eredményeképp pedig szerda kora este tartottak egy meghitt hangulatú jótékonysági estet a Veszprémi Petőfi Színház aulájában.
A levegő mentőinek segített a veszprémi Plazma Center
A levegő mentőinek segített a veszprémi Plazma Center
Folytatva jótékonysági tevékenységét, ezúttal a balatonfüredi légimentőket támogatta a veszprémi Plazma Center.
Jótékonykodás egy pohár fröccs mellett
Jótékonykodás egy pohár fröccs mellett
A Rotary Club Balatonfüred-Veszprém és a Veszprémi Családsegítő Központ közös adománygyűjtési programot szervez a Rozé, Rizling és Jazz Napokon.