Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 10. Ármin
Veszprém
21°C
2024. május 10. Ármin
Veszprém
21°C

Megvan Csoknyai István új csapata

2020. június 15. 9:53 // Forrás: Budakalász Kézilabda Zrt.
Szinte teljesen kicserélődött csapattal és új szakmai stábbal vág neki a következő idénynek a Budakalász NB I-es kézilabdacsapata. Az együttes vezetőedzője a korábbi szövetségi kapitány és balatonfüredi tréner, Csoknyai István lesz.

Hat gyönyörű évet töltöttem Füreden, ahol folyamatosan az élmezőnybe kerülés, illetve e a nemzetközi porondon való szereplés volt a cél. Kalászon most természetesen mások a prioritások: az első évben szeretnénk biztosan, izgalmak nélkül benn maradni az NB I-ben, azt követően pedig stabil elsősosztályú csapattá válni

– nyilatkozta új klubja közösségi oldalán Csoknyai István, akinek a munkáját Hajdu Tamás segíti majd másodedzőként. A szakmai igazgatói posztot pedig Gúnya Péter tölti be.

Csoknyai István hároméves szerződést írt alá - Fotó: Budakalász Kézilabda Zrt. FacebookCsoknyai István hároméves szerződést írt alá - Fotó: Budakalász Kézilabda Zrt. Facebook

Az új vezetőedzőnek új csapatot is kell összeraknia, hiszen a keret szinte teljesen kicserélődött.

Nem szokatlan számomra a feladat, hiszen Balatonfüreden is majdnem minden évben új csapatot kellett csinálnom, és a fiatalok folyamatos beépítését is elvárták tőlem. Itt most ugyanez a helyzet, és ráadásul azonosulni is tudok a feladattal, mert roppant fontosnak tartom, hogy minél több fiatal, magyar tehetség kapjon lehetőséget a legjobbak között.

A fiatalok mellett persze rutinos játkosokra is szükség lesz, érkeznek majd légiósok is a csapathoz, és visszatér Budakalászra Koncz András is.

Koncz visszatérésének nagyon örülök, mert nagyon jó kis játékosnak tartom. Kevés lehetőséget kapott a Savehofnál, úgy döntött, hogy hazajön, és mi örömmel látjuk.

Csoknyai Istvánnal hároméves szerződést kötött a klub.

vehir.hu
további cikkek
Férfi kézilabda vb-selejtező: hétgólos magyar előny Litvánia ellen férfi kézilabda-válogatott Férfi kézilabda vb-selejtező: hétgólos magyar előny Litvánia ellen Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott 33-26-ra győzött Litvániában a jövő évi világbajnokság selejtezőjének első mérkőzésén. tegnap 19:41 Dr. Csík Zoltán: Nem szólok bele sportszakmai dolgokba! Telekom Veszprém Dr. Csík Zoltán: Nem szólok bele sportszakmai dolgokba! Dr. Csík Zoltán vezérigazgató a Vehírnek csütörtökön adott exkluzív videóinterjújában elmondta, az idény végéig biztosan az Ilics, Gulyás páros irányítja a Telekom Veszprém együttesét. Elmondta, hogy Sevinger Zsolt tizenöt év után távozott a klubot működtető gazdasági társaság cégvezetői posztjáról. Ugyancsak elhangzott, hogy a sportegyesülethez került a Veszprém Aréna vagyonkezelési joga. tegnap 17:55 Sterbik Árpád elhagyhatta a kórházat, hosszú rehabilitáció vár rá Telekom Veszprém Sterbik Árpád elhagyhatta a kórházat, hosszú rehabilitáció vár rá A Telekom Veszprém csütörtökön hivatalos Facebook-oldalán számolt be Sterbik Árpád állapotáról. A bejegyzés szerint a sikeres műtéti beavatkozásnak köszönhetően a kézilabdacsapat kapusedzője elhagyhatta a kórházat, ugyanakkor hosszabb rehabilitáció és szigorú pihenés vár rá. tegnap 12:31 Tour de Hongrie: Welsford sikere a hajdúszoboszlói nyitányon, Rózsa a legjobb helyen álló magyar ország-világ Tour de Hongrie: Welsford sikere a hajdúszoboszlói nyitányon, Rózsa a legjobb helyen álló magyar Sam Welsford diadalmaskodott a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny szerdai nyitányán, az összetett legjobb magyarja pedig Rózsa Balázs az első szakasz után. 2024. május 8. 22:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.