Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
22°C
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
22°C

Kedves gesztussal köszönnek el a végzősök a Padányitól

2020. május 13. 18:00
Az iskola bejáratait színes rajzokkal díszítették fel a Padányi iskola végzős diákjai, akik így szeretnének elköszönni iskolájuktól. Az ötlet saját kútfőből származik, együtt találták ki a végzős évfolyamok.

Ottjártunkkor két végzős diáklány épp krétával rajzolt a Padányi iskola Szeglethy utcai bejáratának lépcsőjére különböző vidám mintákat, valamint egy nagy

Köszi Padányi!

feliratot.

Érdeklődésünkre elmondták, hogy végzősként így is szeretnék kifejezni hálájukat az intézménynek, valamint elárulták, hogy az ötlet a végzős diákok fejében fogalmazódott meg, ha van is hasonló kezdeményezés más iskoláknál, ők nem találkoztak még vele.

Mivel eső nem várható a következő pár napban, a diákok munkája még biztosan látható lesz egy ideig, így valószínűleg eljut a tanárokhoz és az iskola dolgozóihoz is.

vehir.hu
további cikkek
Két éves lett a veszprémi Hufbau közélet Két éves lett a veszprémi Hufbau A Hufbau egy teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, amely franchise-ként, hálózatban működik az ország több területén. Veszprémben családi vállalkozás üzemelteti immár második éve. ma 16:07 Elképesztő hangulatban telt az első veszprémi nyugdíjas majális közélet Elképesztő hangulatban telt az első veszprémi nyugdíjas majális Első alkalommal szervezték meg a nyugdíjas majálist Veszprémben, amely óriási érdeklődéssel és fantasztikus hangulatban telt szombat délután a Március 15.-i sportcsarnokban.   ma 13:19 A család az első - Gyereket a magasba! közélet A család az első - Gyereket a magasba! Idén is megszervezték azt az eseményt, melynek ötlete Böjte Csabától, ferences rendi szerzetestől származik. A Gyereket a magasba! program nem jelent más, minthogy egyszerre, az ország több pontján emeljük magasra a gyermekeinket, ezzel megmutatva, hogy kiállunk a hagyományos családi értékek és a gyermekvállalás fontossága mellett.   tegnap 18:33 Porga Gyula: Osztom a Veszprém szurkolóinak aggodalmát! Telekom Veszprém Porga Gyula: Osztom a Veszprém szurkolóinak aggodalmát! Porga Gyula is megszólalt a Telekom Veszprém teljesítményével kapcsolatban. A polgármester a szombat este közölt posztjában úgy fogalmazott, hogy ez nem Veszprém, ez nem veszprémi tempó, mert itt következménye van a rossz teljesítményeknek. tegnap 18:07

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.