Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nem marad el a Paloznaki Jazzpiknik

2020. május 8. 6:27
Nem marad el, de új időpontban jelentkezik a Paloznaki Jazzpiknik idén – tájékoztattak a szervezők.

Az eredetileg július végére tervezett fesztivált új időpontban, augusztus 20-22. között rendezik meg. 

A szervezők tájékoztatása szerint folyamatosan zajlanak az egyeztetések az eddig bejelentett fellépőkkel, hogy az eredeti programhoz igazodva tarthassák meg a Jazzpikniket az új időpontban is. Az MF Robots már visszaigazolta, hogy a szombati záróesten, augusztus 22-én, egy fergeteges bulival zárják a csillagfényes paloznaki éjszakát. 

A további, eddig bejelentett – Caro Emerald, Level42, JP Cooper és Candy Dulfer – és még nem publikált fellépőkkel is folynak a tárgyalások. A szervezők folyamatosan tájékoztatják a közönséget közösségi oldalaikon.

A szervezők fokozott körültekintéssel, minden óvintézkedést figyelembe véve járnak el, hogy a lehető legbiztonságosabban nyújtsanak a közönségnek kikapcsolódási lehetőséget. Jegyek és bérletek már most kaphatók minden kategóriában, a napijegyek mellett két- és háromnapos bérletek, illetve VIP-jegyek és bérletek is vásárolhatók.

Ugyanakkor a szervezők arra is felhívják a Piknik közönségének figyelmét, hogy a jelenlegi helyzetben kiemelten fontos a szállások időben való lefoglalása. Idén a belföldi turizmus elsődleges szerepet élvez, a közösségi oldalon, továbbá weboldalon számos ajánlást találnak erre vonatkozóan.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.