Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Gyalogosan nem vehető igénybe a balatoni komp

2020. április 6. 12:39 // Forrás: balatonihajozas.hu
A koronavírus járvány miatt kialakult egészségügyi vészhelyzetre való tekintettel a Balatoni Hajózási Zrt. március 24-től átmeneti utazási feltételekkel biztosítja kompjainak szolgáltatását egészen a rendelkezések visszavonásáig.

Az előzetesen meghirdetett éves menetrendben rögzített információkhoz képest módosult az aktuális menetrend és napi üzemelési időszak:

  • Szántódrév kikötőből az első járat 7.00 órakor, míg az utolsó 19.00 órakor indul, a köztes időszakban 60 percenként indul a komp, minden egész órakor.
  • Tihanyrév kikötőből az első járat 7.15 perckor, míg az utolsó 19.15 perckor indul, a köztes időszakban 60 percenként indul a komp, minden óra 15 perckor.

A szolgáltatás kizárólag gépjárművel történő utazás során vehető igénybe.

Gyalogosokat, kerékpárosokat és motorosokat a Balatoni Hajózási Zrt. március 24-től átmenetileg nem szállít!

A balatonihajozas.hu-n megjelent közleményben továbbá az áll, hogy az utasok a jegyváltás és utazás ideje alatt – esetleges vészhelyzettől eltekintve – a gépjárműből sem szállhatnak ki.

Az átmeneti időszakban mind Szántódrév, mind Tihanyrév kikötőjében egyetlen autós pénztár üzemel a jegyváltás biztosítása céljából.

A BAHART arra kéri utasait, hogy mellőzék a készpénzben történő fizetést: lehetőségeik szerint a jegyek kiváltásakor használják bankkártyájukat!

Simon Dani
további cikkek
239 Veszprém vármegyei autós akadt fent a rendőrség múlt heti akciójában gyorshajtás miatt 239 Veszprém vármegyei autós akadt fent a rendőrség múlt heti akciójában gyorshajtás miatt A rendőrség közzétette a múlt heti nagyszabású akciójának eredményeit, amiben elsősorban gyorshajtókra vadásztak Veszprém vármegye útjain is. tegnap 11:29 Programajánló - A tavi szellőtől a viharokig: a balatoni viharjelzés első 90 éve Programajánló - A tavi szellőtől a viharokig: a balatoni viharjelzés első 90 éve Horváth Ákos, meteorológus lesz az MTVA-VEAB előadás-sorozatának következő vendége. 2024. április 23. 10:14 Karbantartás miatt a mostani és a következő hétvégén lezárják a Déli pályaudvart Karbantartás miatt a mostani és a következő hétvégén lezárják a Déli pályaudvart Két áprilisi hétvégén, 6-án és 7-én, valamint 13-án és 14-én a Déli pályaudvaron komplex karbantartást végeznek, ezért akkor az állomás nem indít és nem fogad vonatokat, ugyanakkor a pénztárcsarnok a lezárás ideje alatt is megközelíthető marad - közölte a Mávinform szerdán a vasúttársaság honlapján. 2024. április 3. 15:32 Hétfőn indul a tavi viharjelzési szezon Hétfőn indul a tavi viharjelzési szezon Hétfőn indul a tavi viharjelzési szezon a Balatonon, a Velencei- és a Tisza-tavon - közölte az Hungaromet Zrt. a honlapján. Az április 1-jén kezdődő tavi viharjelzési szezon október 31-éig tart. 2024. április 1. 9:11

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.