Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Példaértékű felajánlást tett az Euronics

2020. április 6. 11:53 // Forrás: Euronics
Az Euronics 300 háztartási gépet adományoz a koronavírus ellen küzdő egészségügyi intézményeknek. Az összesen 25 millió forint értékű berendezésekre már lehet pályázni.

A magyar tulajdonú Euronics Műszaki Áruházlánc – látva a koronavírus-fertőzés terjedésével, a betegek számának növekedésével egyre nehezedő terheket – elhatározta, hogy a maga eszközeivel igyekszik megkönnyíteni az egészségügyi dolgozók mindennapjait. A cég profiljából adódóan úgy döntött, háztartási gépeket ajánl fel teljesen ingyenesen a frontvonalban küzdő intézmények számára.

150 háztartási nagygépet (50 hűtőgépet, 50 mosógépet és 50 szárítógépet), illetve 150 Dyras kisgépet adományoz összesen több mint 25 millió forint értékben a magyarországi fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézményeknek, kórházaknak és mentőállomásoknak. Az egyszerű igénylést követően intézményenként két nagy- és két kis háztartási gépet ad át az áruházlánc. Felelős, magyar tulajdonú vállalatként, jelmondatához („gépek sok szeretettel”) híven az egészségügyi dolgozók mindennapjait megkönnyítő, a munkatársak kényelmét szolgáló háztartási gépeket juttatnak el a koronavírus megfékezésében kulcsszerepet játszó intézményeknek. A Euronics április 6. és 14. között várja az intézmények jelentkezését.

Az egészségügyi intézmények egyenként két háztartási nagygépet, választásuk szerint hűtőt, mosógépet, illetve szárítógépet igényelhetnek, amelyek mellé két Dyras márkájú kisgépet is kapnak. A jelentkezés nagyon egyszerű, mindössze néhány percet vesz igénybe, menete pedig az Euronics oldalán olvasható. A pályázatokat a cég igazgatósági tagjaiból alakult bizottság bírálja el április 15-én, a megjelölt felhasználási igények alapján, figyelembe véve a rendelkezésre álló gépek elérhetőségét.

A karitatív akcióban az áruházláncnak nagy segítségére vannak legnagyobb partnerei: az Electrolux, a Gorenje és a Whirlpool márkák és hazai forgalmazóik.

Az igénylés menete
Kérjük, hogy a magyarországi fekvőbeteg szakellátást nyújtó intézmények, kórházak, mentőállomások az egyuttsikerul@euronics.hu e-mail címre küldjék meg a következő adatokat:

- Jelentkező intézmény nevét, pontos címét.
- Az intézmény a termékeket hol szeretné átvenni.
- A pályázatot az intézmény képviseletében benyújtó, annak képviseletére jogosult személy neve, tisztségének megjelölése.
- A pályázatot benyújtó, egyben kapcsolattartó személy neve, telefonszáma, email címe.
- Annak a két terméktípusnak a megjelölése, melyet igényelni szeretne (igényelhető terméktípusok: mosógép, szárítógép, hűtő)
- Az igény indoklását, hol és milyen körben kerülne felhasználásra a műszaki termék.

Jelentkezési időszak: 2020. április 6-14.

Az Euronics (Vöröskő Kft.) által ingyenesen felajánlott termékek piaci értéke meghaladja a 25 millió forintot. Felelős, magyar tulajdonú cégként a Euronics a mindennapi élethez szükséges gépekkel szeretné segíteni azokat a jelenleg leterhelt kórházi dolgozókat, akik a koronavírus-járvány féken tartásáért és a már megfertőződött emberek felgyógyulásáért dolgoznak, akiknek a munkája, áldozatvállalása példaértékű.

Az Euronics mindig fontosnak tartotta, hogy társadalmi felelősségvállalás tekintetében is az elsők között legyen. Így volt ez a 2010-es vörösiszap katasztrófa esetében és a Jótündér alapítványunk által több éven keresztül folytatott jótékonysági akcióknál is. Hiszünk abban, hogy összefogással, egymást segítve legyőzhetjük a jelenlegi nehézségeket is. Amellett, hogy a mindennapi élethez elengedhetetlen termékekkel állunk vásárlóink rendelkezésére ebben a nehéz és embert próbáló helyzetben, igyekszünk példát is mutatni a szolidaritásra. 

– mondta Fazekas Bálint, az Euronics igazgatósági tagja.

Az Euronics áruházak a kormányzati szabályozásoknak megfelelően 9-től 15 óráig tartanak nyitva, illetve webshopjából a házhozszállítás zökkenőmentesen és rövid szállítási idővel történik.

 

Az Euronics Műszaki Áruház – Vöröskő Kft.-ről:
A veszprémi székhelyű Vöröskő Kft.-t 1989-ben alapították, tulajdonosai magyar magánszemélyek. A cég 2001 áprilisában csatlakozott az Euronics International Ltd. nemzetközi beszerzési társuláshoz, amelyhez 36 országban több mint 8.800 üzlet tartozik. Az Euronics már Magyarország minden megyéjében jelen van. A Vöröskő Kft. árbevétele 2018-ban meghaladta a bruttó 74 milliárd forintot. A cégcsoport összesen 1260 dolgozót foglalkoztat, országszerte 69 áruházzal rendelkezik.

vehir.hu
további cikkek
Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20 A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A megemlékezést minden év április 16-án tartják meg, amely az 1944-ben, immár 80 éve történt borzalmak, a holokauszt magyarországi áldozatainkat emléknapja.   2024. április 16. 16:08 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nagy teret kap az új közbiztonsági koncepcióban a digitális biztonság Nagy teret kap az új közbiztonsági koncepcióban a digitális biztonság Javában zajlik az a munka, amely során frissítik a város közbiztonsági és bűnmegelőzési koncepcióját. Az erre létrehozott munkacsoport vezetője, Pálinkás Roland hétfőn számolt be a legújabb fejleményekről. 2024. április 16. 13:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.