Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A fiúk már az Egry úti óvodán dolgoznak

2020. február 26. 9:28
Pár hete több nagyobb munkagép jelent meg az Egry úti óvoda környékén. A feltűnésük nem meglepő, ugyanis gőzerővel zajlik az új óvoda építése.

Az elmúlt időszakban szerkesztőségünkbe is több levél érkezett az Egry úti óvoda, valamint a szomszédos Hriszto Botev iskola környékén tapasztalható forgalmi rend változásokkal kapcsolatban. A helyszínen mi is megtapasztaltuk, hogy betonkeverők és több másik munkagép váltja egymást az építkezésen.

Szeptemberben mi is hírt adtunk arról, hogy elkezdődött az Egry úti óvoda teljes újjáépítése, ami azzal jár, hogy a régi, 1975-ben épült elavult épületet teljes egészében lebontják, helyére pedig új, minden szempontból XXI. századi épületet húznak fel.

Kapcsolódó cikk
Újjáépül az Egry úti óvoda
A mostani épületet már bontják, hogy jövő ilyenkorra egy teljesen megújult épület vegye át a helyét.

A projekt várhatóan idén augusztusra befejeződik, hiszen szeptemberben már az új óvoda várja a gyerekeket.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. ma 12:20 Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Megérkezett az első gólya Veszprémbe egy új rendezvény képében, ami az EKF eredményességét már az azon túli időszakban bizonyítja. Az első Veszprémi Borszalon azokat az értékeket képviseli, aminek erősítésén a kulturális főváros program hosszú időn át dolgozott. Május végén pedig bárki megtapasztalhatja ezt a Várban található impozáns helyszínen, amiről szerda délután árultak el a szervezők többet. ma 1:47 A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A megemlékezést minden év április 16-án tartják meg, amely az 1944-ben, immár 80 éve történt borzalmak, a holokauszt magyarországi áldozatainkat emléknapja.   2024. április 16. 16:08 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.