Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tisztítóberendezéssel gazdagodott az újranyitott szájsebészet

2020. február 4. 15:02
Harmadik éve támogatja a Jász-Plasztik Autócentrum a Csolnoky Ferenc Kórházat. Idén az adományból a januárban újraindult Szájsebészeti Osztálynak vásároltak új eszközt.

Dr. Lippai Norbert, a kórház főigazgatója a keddi sajtóeseményen elmondta, hogy a veszprémi kórház feladata az Észak-Dunántúli Régió szájsebészeti ellátása, ezért is fontos, hogy az osztály idén januárban újra elkezdte működését.

Sőt, rögtön egy új eszközzel is gyarapodott, hiszen a Jász-Plasztik Autócentrum által felajánlott 500.000 Ft-ból egy fogászati eszközök tisztítására és olajozására alkalmas automata berendezést vásároltak.

A főigazgató hozzátette, hogy ennek a gépnek nem a kezeléseknél veszik majd hasznát, hanem a szájsebészeti eszközök tisztításában és karbantartásában segít majd. Ennek köszönhetően közel 90%-kal megnövelhető az élettartamuk.

A Jász-Plasztik Autócentrum képviseletében Füleki Áron értékesítési tanácsadó elmondta, hogy több éve támogatják már a kórházat. Cégfilozófiájuk alapján a partnerkörüknek szánt karácsonyi ajándékok összegét a megyei kórháznak adják, így történt ez az idei évben is.

Hajas Bálint
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.