Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megjelent a SÉD folyóirat decemberi száma

2019. december 5. 18:51
Bemutatták a SÉD kritikai folyóirat legfrissebb számát csütörtökön a Laczkó Dezső Múzeum látványkönyvtárában.

A házigazda Péterváry-Szanyi Brigitta múzeumigazgató bemutatta a múzeum elmúlt hónapokban megnyílt kiállításait, melyek a pásztorélethez kapcsolódó tárgyakat, illetve a 83-as út építése során talált leleteket tárják a látogatók elé. Ezekről a kritikai folyóirat most megjelent friss számában is olvashatnak. 

A lapban emellett szokás szerint megtaláljuk a Művészetek Háza kiállításainak kritikáját, beszámolnak Krusovszky Dénes veszprémi látogatásáról, a Haszkovón felbukkant megmászható szabadtéri alakzatokról, rövid összefoglalót kapunk a fiatal középkori régészek konferenciájáról, Veszprém Város Vegyeskarának jótékonysági koncertjéről, a Csend-napok keretében vetített, Hamvas Bélát bemutató dokumentumfilmről és Bródy János koncertjéről is. A címlapon is szereplő Kőműves Kelemen mellett a Rómeó és Júlia című színházi előadások is szerepelnek az év utolsó lapszámának kínálatában. 

A SÉD példányaihoz az egyetemi könyvtárban, az egyetem B épületének portáján, a Városházán, a Hangvillában, az Utas és Holdvilág antikváriumban, a Laczkó Dezső Múzeumban, a megyei könyvtárban, a Művészetek Házában, az Agorában és a Hangvillában lehet hozzájutni. 

Schöngrundtner Tamás
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.