Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Rászoruló gyermekeknek segít az Agrárkamara

2019. december 4. 20:54
Hátrányos helyzetű gyermekeknek és fiatal felnőtteknek juttat el utalványokat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A felajánlásokat szerda délután adták át Gyermekvédelmi Központnak, akik segítenek eljuttatni azokat a rászorulóknak.

Összesen 1.710.000 Ft értékben adott át Győrffy Balázs a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke utalványokat a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központnak, akik gondoskodnak arról, hogy a gondozásukban lévő 531 gyermek és fiatal felnőtthöz karácsonyig eljussanak ezek az ajándékok.

A kamara elnöke az eseményen elmondta, hogy tagságuk 400 ezernél is nagyobb, egy ekkora volumenű szervezetnek pedig kötelessége, hogy a társadalmi szerepvállalás jegyében lehetősége szerint segítse a rászorulókat. Hozzátette, hogy a gyermekek és fiatalok a jövő zálogai, így támogatni és segíteni kell őket, azokat is, akik nehezebb helyzetben vannak társaiknál.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő az eseményen kiemelte, hogy az Agrárgazdasági Kamara országosan és Veszprémben is már számos alkalommal bizonyította, hogy aktív szereplője a közéletnek, programjai és kezdeményezései rendkívül sikeresek. A képviselő üdvözölte a felajánlást és kiemelte, biztos benne hogy minden utalvány megfelelő helyre fog eljutni a Gyermekvédelmi Központ segítségével.

Az utalványokat egyébként kizárólag Veszprém megyében osztják szét, azok pedig élelmiszerre, sporteszközökre, kézműves játékokra és ruházatra is fordíthatók, tehát olyan termékekre, amelyekre a rászoruló gyermekeknek is nagy szüksége lenne.

A felajánlásokat Rybár Judit és Kocsiné Sződy Karolina vették át a Gyermekvédelmi Központ részéről.

Hajas Bálint
Kovács Bálint
további cikkek
Hova tűnt a belvárosi Fortuna-szobor? Hova tűnt a belvárosi Fortuna-szobor? Pár napja eltűnt a talapzatról a belváros egyik ikonikus szobra. Utánajártunk, hol lehet most a Fortuna-szobor és láthatják-e még valaha a veszprémiek? tegnap 15:51 Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Hétvégén a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjei és Porga Gyula, polgármester is néhány óra alatt gyűjtötte össze az önkormányzati választáson való elinduláshoz szükséges támogató aláírásokat. Sőt, volt olyan városrész, ahol a szükséges mennyiség háromszorosa is összejött egy délelőtt alatt. Hétfő délelőtt a jobboldali jelöltek a kampány első napjainak tapasztalatairól tartottak sajtótájékoztatót a Városháza előtt. tegnap 16:29 Ma van a Föld napja: felelősséggel tartozunk bolygónk megóvásáért Ma van a Föld napja: felelősséggel tartozunk bolygónk megóvásáért Április 22-e a Föld napja, egy olyan globális esemény, amely felhívja a figyelmet bolygónk védelmére, arra, hogy ennél nincs sürgetőbb az emberiség számára. A Föld napja célja, hogy tudatosítsa az emberi tevékenységek környezetre gyakorolt hatásait, és ösztönözze a fenntartható cselekvéseket. tegnap 12:03 Senki sem nézi, de mindenki látja – bizonyítottan tévéfüggő a magyar Hétvezér Senki sem nézi, de mindenki látja – bizonyítottan tévéfüggő a magyar A csattanót az elején lelövöm: minden korosztályt beleértve a magyarok átlagosan 4 óra 49 percet tévéznek egy nap. Ezzel hazánk a top 10-ben van világszinten, ami azért is furcsa, mert egyre többször hangzik el a mondat: „Nekem tévém sincs, vagy már rég felmondtam a kábelszolgáltatónál. Csak a Netflix van.” Akkor mégis hogyan jön ki a matek? Kik ezek a tévéfüggő emberek és mit néznek a fekete dobozban? tegnap 1:29

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.