Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprém alpolgármestere a Fidelitas országos elnökségében

2019. december 3. 9:54
Hétvégén tartotta tisztújító kongresszusát a Fidelitas, amelyen új elnökséget is választottak a szervezet élére. Az új vezetésben ismét bizalmat kapott Hegedűs Barbara, Veszprém alpolgármestere.

A Fidelitas történetének legnagyobb tisztújító kongresszusát tartotta meg közel 500 fiatal részvételével Budapesten. Az eseményen új elnököt, valamint elnökséget is választottak a küldöttek, akik az ország minden pontjáról érkeztek.

A tisztújításon leköszönt Böröcz László, aki két cikluson keresztül, 4 éven át vezette az ifjúsági szervezetet, munkáját Illés Boglárka folytatja új elnökként.

A héttagú elnökségben bizalmat kapott Hegedűs Barbara is, aki immáron harmadik ciklusát kezdi meg, feladatköre pedig a külügyi területekre terjed ki.

Az új elnökség megbízatása két évre szól.

A Fidelitas új elnökségeA Fidelitas új elnöksége

A Kongresszuson egyébként köszöntőt mondott Tarlós István, miniszterelnöki megbízott, Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter, Varga Mihály, miniszterelnök-helyettes, pénzügyminiszter, Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Kásler Miklós, emberi erőforrások minisztere, Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, Novák Katalin, a Fidesz alelnöke, valamint Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.