Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
16°C
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
16°C

Szolnokról érkezhet az új főigazgató a veszprémi kórház élére

2019. október 31. 13:33
Információink szerint november 1-től válik hivatalossá a Csolnoky Ferenc Kórház új főigazgatójának kinevezése.

Jelenleg megbízott főigazgatóként még dr. Szántó Tamás irányítja a megyei kórházat, aki idén áprilistól látja el ezt a feladatot.

A korábbi főigazgatót, dr. Dávid Gyulát idén április 1-jén azonnali hatállyal mentette fel a munkáltató, Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere, azóta Szántó Tamás megbízottként vezette a kórházat.

Úgy tudjuk, hogy az új állandó főigazgató kinevezése november 1-től lesz hatályos, a pozíciót pedig dr. Lippai Norbert fogja betölteni.

Dr. Lippai Norbert (fotó: iszolnok.hu)Dr. Lippai Norbert (fotó: iszolnok.hu)

Lippai Norbert 1997-ben szerzett orvosi diplomát Debrecenben, majd patológiából és citopatológiából tett szakvizsgát. Korábban a szolnoki Hetényi kórházban már dolgozott osztályvezetőként, orvosigazgatóként és megbízott főigazgatóként is. Várhatóan innen helyezi át most a székhelyét Veszprémbe a Csolnoky Ferenc Kórház élére.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
A család az első - Gyereket a magasba! közélet A család az első - Gyereket a magasba! Idén is megszervezték azt az eseményt, melynek ötlete Böjte Csabától, ferences rendi szerzetestől származik. A Gyereket a magasba! program nem jelent más, minthogy egyszerre, az ország több pontján emeljük magasra a gyermekeinket, ezzel megmutatva, hogy kiállunk a hagyományos családi értékek és a gyermekvállalás fontossága mellett.   tegnap 18:33 Porga Gyula: Osztom a Veszprém szurkolóinak aggodalmát! Telekom Veszprém Porga Gyula: Osztom a Veszprém szurkolóinak aggodalmát! Porga Gyula is megszólalt a Telekom Veszprém teljesítményével kapcsolatban. A polgármester a szombat este közölt posztjában úgy fogalmazott, hogy ez nem Veszprém, ez nem veszprémi tempó, mert itt következménye van a rossz teljesítményeknek. tegnap 18:07 Balaton vs. Adria – Ki nyeri az árversenyt? Balaton vs. Adria – Ki nyeri az árversenyt? Örök kérdés, amely újra és újra előkerül a nyaralószezon közeledtével. De tényleg van rá egyértelmű válasz? tegnap 14:47 Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse 80 évvel ezelőtt alakult meg a Magyar Királyi Honvéd Légierő 101. Puma Honi Légvédelmi Vadászrepülő Osztálya (Ezrede), melynek apropóján városunkban is megemlékezést tartottak a Magyar Tartalékosok Szövetségének Veszprém Megyei Egyesülete szervezésében. 2024. május 3. 12:50

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.