Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 20. Illés
Veszprém
23°C
2024. július 20. Illés
Veszprém
23°C

Kézilabdás nyílt nap Füreden

2019. szeptember 25. 18:39 // Forrás: BKSE
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Balatonfüredi KSE utánpótlásszakága idén is megtartja hagyományos nyílt napját.

A tóparti egyesület az elmúlt évekhez hasonlatosan idén is két időpontban – október 14., hétfő és november 11., hétfő – tartja meg nyílt napját, melyre szeretettel várja az érdeklődő fiatalokat és szüleiket.

Balatonfüreden, az Eötvös Loránd Általános iskola testnevelőinek irányításával már a nagycsoportos óvodások ízelítőt kaphatnak a kézilabdáról. Ezt követően a kisiskolás bajnokságokban már versenyezhetnek is, hogy aztán az U15-ös korosztállyal már belépjenek az egyesület „profi” rendszerébe – olvasható a BKSE tájékoztatójában.

Jelenleg öt korosztályos bajnokságban – ifi és serdülő I. és II. osztály, valamint az ún. gyerekbajnokságban induló U15 – vesznek részt csapataik Kárpáti Krisztián, Kis Ákos és Lelkes Gábor irányításával. Kárpáti Krisztián utánpótlásigazgató egy személyben az ifjúsági válogatott szövetségi edzője is.

A fiatalok két felnőtt bajnokságban – az NB I/B Nyugati és az NB II Észak-nyugati csoportjában – is versenyeznek.

A füredi utánpótlásnevelés a korosztályos sikereken – bajnoki címek és helyezések, korosztályos válogatottságok – túl azzal is büszkélkedhet, hogy számtalan náluk nevelkedett kézilabdázó játszik a jelenlegi felnőttcsapatban, vagy éppen más NB I-es klubokban, sőt BL-csapatokban. Nem egy füredi nevelés mutatkozhatott be a felnőtt magyar válogatottban is. Jelenleg két juniorkorú játékosuk – Andó Arián és Máthé Dominik – is meghívást kapott Gulyás István szövetségi kapitánytól.

vehirsport.hu
további cikkek
Női kézilabda olimpiai felkészülés: Hatgólos hátrányból fordítottak, mégis kikaptak a magyarok női kézilabda-válogatott Női kézilabda olimpiai felkészülés: Hatgólos hátrányból fordítottak, mégis kikaptak a magyarok Az olimpiai kvótás magyar női kézilabda-válogatott 30-29-re kikapott Németországtól a péntek este Stuttgartban rendezett felkészülési mérkőzésen. tegnap 23:02 Férfi kézilabda olimpiai felkészülés: Négygólos magyar vereség a németek vendégeként férfi kézilabda-válogatott Férfi kézilabda olimpiai felkészülés: Négygólos magyar vereség a németek vendégeként Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott 33-29-re kikapott Németország vendégeként a pénteken Stuttgartban rendezett felkészülési mérkőzésen. tegnap 19:00 Elvágták a köldökzsinórt Erről jut eszembe… Elvágták a köldökzsinórt Gulyás Péter elhagyja Veszprémet, és a Dunaújvárosi Kohász női csapatánál folytatja kézilabdaedzői munkáját. Elméletileg nincs ebben semmi szenzáció, hiszen a sport világában jönnek-mennek az edzők, gyakorlatilag azonban ebben az esetben többről van szó – Darcsi István jegyzete.  tegnap 11:22 Súlyos sérülést szenvedett a veszprémi kézilabdázó Veszprém Kézilabda Club Súlyos sérülést szenvedett a veszprémi kézilabdázó Barna János Dániel a junior válogatottal a szlovéniai U20-as Európa-bajnokságon vett részt, ahol július 15-én a Horvátország elleni mérkőzés második játékrészében térdszalagszakadást szenvedett a bal lábában. 2024. július 18. 17:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.