Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kézilabdás nyílt nap Füreden

2019. szeptember 25. 18:39 // Forrás: BKSE
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Balatonfüredi KSE utánpótlásszakága idén is megtartja hagyományos nyílt napját.

A tóparti egyesület az elmúlt évekhez hasonlatosan idén is két időpontban – október 14., hétfő és november 11., hétfő – tartja meg nyílt napját, melyre szeretettel várja az érdeklődő fiatalokat és szüleiket.

Balatonfüreden, az Eötvös Loránd Általános iskola testnevelőinek irányításával már a nagycsoportos óvodások ízelítőt kaphatnak a kézilabdáról. Ezt követően a kisiskolás bajnokságokban már versenyezhetnek is, hogy aztán az U15-ös korosztállyal már belépjenek az egyesület „profi” rendszerébe – olvasható a BKSE tájékoztatójában.

Jelenleg öt korosztályos bajnokságban – ifi és serdülő I. és II. osztály, valamint az ún. gyerekbajnokságban induló U15 – vesznek részt csapataik Kárpáti Krisztián, Kis Ákos és Lelkes Gábor irányításával. Kárpáti Krisztián utánpótlásigazgató egy személyben az ifjúsági válogatott szövetségi edzője is.

A fiatalok két felnőtt bajnokságban – az NB I/B Nyugati és az NB II Észak-nyugati csoportjában – is versenyeznek.

A füredi utánpótlásnevelés a korosztályos sikereken – bajnoki címek és helyezések, korosztályos válogatottságok – túl azzal is büszkélkedhet, hogy számtalan náluk nevelkedett kézilabdázó játszik a jelenlegi felnőttcsapatban, vagy éppen más NB I-es klubokban, sőt BL-csapatokban. Nem egy füredi nevelés mutatkozhatott be a felnőtt magyar válogatottban is. Jelenleg két juniorkorú játékosuk – Andó Arián és Máthé Dominik – is meghívást kapott Gulyás István szövetségi kapitánytól.

vehirsport.hu
további cikkek
Így szerepelt a hétvégén Sipos, Máthé, Fazekas és Lukács kézilabda Így szerepelt a hétvégén Sipos, Máthé, Fazekas és Lukács Sipos Adrián csapata, az MT Melsungen hat forduló után is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát a német férfi kézilabda-bajnokságban. tegnap 20:42 Őrizetbe vették a Szeged korábbi kézilabdázóját kék fény Őrizetbe vették a Szeged korábbi kézilabdázóját Bosnyák lapértesülésekre hivatkozva közölte a horvát sajtó, hogy családon belüli erőszak miatt pénteken a bosznia-hercegovinai Ljubuskiban őrizetbe vették Denis Bunticot, a horvát kézilabda-válogatott és a Pick Szeged korábbi játékosát. tegnap 12:14 Pont nélkül távoztak a veszprémiek a Szentendre otthonából Veszprém Pannon SE Pont nélkül távoztak a veszprémiek a Szentendre otthonából A Veszprém Pannon SE idei második vereségét szenvedte el szombaton, amikor egyetlen találattal alulmaradt a Szentendre vendégeként a női kézilabda NB II mérkőzésén. tegnap 10:40 Férfi kézilabda NB I/B: mindkét veszprémi csapat szoros meccset játszott férfi kézilabda NB I/B Férfi kézilabda NB I/B: mindkét veszprémi csapat szoros meccset játszott A Fejér B.Á.L. Veszprém újonc U21-es együttese nagy csatában maradt alul az előző idényben még NB I-es Budai Farkasok vendégeként pénteken, a Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia U21-es gárdája viszont szombaton vármegyei rangadót nyert Ajkán a férfi kézilabda NB I/B-ben. 2023. szeptember 23. 21:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.