Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
23°C
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
23°C

A sikeredző portréja

2014. június 30. 10:08
1981-ben, Puskás hazatérésekor fedezték fel, 2011-ben Zidane-hoz hasonlóan búcsúzott a játéktól. A két esemény között eltelt három évtizedről és veszprémi szerepvállalásáról mesélt Madarász János, a megyeszékhely futsalcsapatának vezetőedzője.

Már karonülő korában kialakult a labda iránti vonzalma. Édesanyja elmesélése szerint ugyanis hiába sorakoztatták fel a különböző plüss állatokat és játékokat a rácsos ágyában, érdeklődését csak a piros pöttyös lasztija nyerte el. Azt forgatta ébren, s azt szorítva szenderült álomra is. Felcseperedve is minden percét a foci töltötte ki. Bátyjával járták a főváros grundjait. Már óvodásként kitűnt azzal, hogy kortársainál nagyobbat tudott rúgni a labdába. Miként azzal is, hogy csak bal lábbal nyúlt a játékszer felé, amely szokását aztán meg is őrizte.

Puskás hazatérésekor fedezték fel

1981-ben látta meg először szakember a benne szunnyadó tehetséget, méghozzá a Puskás Ferenc hazatérésének apropójából rendezett gálamérkőzésen. – Halvány emlékeim között él, hogy a szünetben befuthattunk a pályára. Sorra „forgattam be” az idősebbeket a pályán, amikor odalépett hozzám egy bácsi, s megkérdezte, hogy lenne-e kedvem csatlakozni a Budapesti Honvédhoz, mert ő nagyon tehetségesnek lát. Igent mondtam. Ő azonban egy évvel később abbahagyta az edzősködést, és az új tréner pedig valamiért nem volt szimpatikus nekem, így elhagytam a klubot – emlékezett vissza a kezdetekre Madarász János, aki ekkor Újpestre került.

A lila-fehéreknél éppen kapushiány volt ebben a korosztályában, ezért beállították a gólvonal elé – ott pedig olyan teljesítményt nyújtott, hogy a későbbiekben már ezen a poszton kívánták szerepeltetni. A IV. kerületbe azonban nehézkes volt nap mint nap eljutnia, így innen is távozott, méghozzá az NB III-as Gázművek együtteshez. Itt nőtt fel, s tizenhat évesen innen került a Budakalász felnőtt csapatába. Három társával együtt közel állt ahhoz, hogy az MTK szerződtesse. Ekkor robbant ki azonban az őket beajánló Zemplényi György hírhedt sikkasztási ügye, aki eltűnt, a szerződés pedig kútba esett.

Nagypálya helyett futsal

Tizennyolc évesen aztán még nagyobb lehetőséghez jutott: az olasz másodosztályban szereplő Salernitana alakulatához mehetett ugyanis próbajátékra. A Genova ellen pályára is lépett, teljesítményével pedig meggyőzte a klub elöljáróit. Szerették volna, hogy visszamenjen, hazatérve azonban a katonai behívó várta, így ez a lehetőség is meghiúsult. Miután leszerelt, számos klubban megfordult a megye II és az NB III között. Mindig ott játszott, ahol éppen nagyobb célokat tűztek ki, s ahol jobban lehetett keresni.

– Ahogy beléptem a kamaszkorba, a sportnál sokkal jobban érdekeltek a lányok és a diszkó. Amikor pedig úgy tűnt, hogy nagyobb játékos lehet belőlem, s kezdtem volna komolyan venni a labdarúgást, az élet mindig keresztülhúzta a számításaimat. A sors azt akarta, hogy ne fussak be nagypályás karriert. A futsal azonban mindenben kárpótolt. Lehet, hogy nem kerestem annyit, mint egy nagypályás NB I-es focista, de sosem voltam elégedetlen a karrieremmel. Sosem foglalkoztam ezzel, inkább azt tettem a legjobb tudásom szerint, amihez értek, s amit szeretek – húzta alá Madarász János, akit 1996-ban keresték meg azzal, hogy próbálja ki magát az első osztályú AC Párna futsal-együttesénél.

– Nem is ismertem ezt a sportágat, de igent mondtam. Gondoltam, hogy ott is pattog a labda, s ott is jól fogom érezni magam. Csodálkoztam is, amikor életemben először lepattintottam a futsallabdát, amely aztán a földön maradt. Félig viccesen meg is jegyeztem, hogy ne medicinlabdát adjanak nekem, mert én focizni szeretnék. Itt kezdődött a futsalkarrierem, ám a klub a 2000-es évek elején anyagi gondok miatt megszűnt – tekintett vissza az új sportággal való megismerkedésére.

Egy páratlan karrier kezdete

Következő klubja az üllői Cső-Montage lett, ahol nagyon hosszú sikertörténet vette kezdetét pályafutásában. Itthon minden lehetséges címet elhódítottak, a Bajnokok Ligájában pedig a sportág legnagyobb magyar sikerét elérve a hatodik helyen végeztek.

Következett Gödöllő, ahol szintén bajnokságot nyert, és folyamatosan szerepelt a BL-ben is. Igaz, ahogyan fogalmazott, a nemzetközi porondon már „nem tudtak átlépni az árnyékukon”. Megjegyezte: azért kellett többször is klubot váltania, mert sehol sem tartották be az ígéreteiket. – Kőkeményen dolgoztunk, ájulásig edzettünk, a sikerek is jöttek, ám anyagilag inkább ráfizetés volt nekünk a futsalozás. Ez időnként kedvemet szegte, de nagyon ment a szekér, s nem akartam eldobni, amit felépítettem. Úgy gondoltam, hogy nem minden a pénz. A legjobb tudásom szerint játszottam, abban bízva, hogy előbb-utóbb találok majd egy olyan klubot, ahol be is tartják az ígéreteiket. A közönség persze erről mit sem tudott – jegyezte meg egy mosoly kíséretében.

Székelyföldön döbbent rá, mit jelent magyarnak lenni

Gyurcsányi Zsolt, Lódi Tamás és Balázs Zoltán társaságában 2007-ben Székelyudvarhelyre igazolt, ahol egyetlen román és két brazil csapattársán kívül – beleértve a vezetőket is – mindenki székely magyar volt. – Magyarországra születtem, így természetes volt számomra, hogy magyar vagyok. Sokszoros válogatottként büszke voltam a magyarságomra, de csak Erdélyben döbbentem rá, hogy mit jelent valójában magyarnak lenni. Ennyire büszke népcsoporttal még életemben nem találkoztam. Folyamatosan telt ház előtt játszottunk, méghozzá olyan hangulatban, amely szavakkal nem leírható. A síromig hordozom magammal azt az élményt, amikor ezerkétszáz torokból szólt a székely himnusz. A bajnoki címet ünnepelve hosszú kordonok között autóztunk végig a városon. A helyiek székely népviseletben álltak a házak előtt, lógtak az erkélyekről. Ölelgettek minket, hozták a házi ételeket, süteményéket, pálinkával kínáltak minket. Nincs az a pénz, amiért én ezt az élményt elcserélném – mesélte szemlátomást meghatódva.

Hozzátette: noha itthon lesajnálták a román bajnokságot, az erőviszonyokat megismerve ennek pont az ellenkezőjével találkozott. Mentálisan erős riválisokkal mérkőztek, minden meccsen meg kellett szenvedniük a győzelemért. Ott tanulta meg, hogy felesleges a bírókkal foglalkozni. Rendre óriási „szembeszélben” játszottak, de amikor a játékukkal törődtek, nem tudták őket megverni.

Ami kilencvennyolc gólnál is többet ér

Két esztendő után ismét váltani kényszerültek, a román politika ugyanis a kézilabdát favorizálta a futsallal szemben. Győrbe érkezett a válogatott „magja”, a gárda pedig rögtön megnyerte a bajnokságot. A következő években folyamatosan szállingóztak a különböző nemzetiségű légiósok, az ETO-t pedig nem lehetett letaszítani a honi trónról.

A magyar futsal emblematikus alakja, százhuszonhét válogatott fellépésén kilencvennyolc gólt jegyzett. – Hogy mi volt a legnagyobb élményem címeres mezben? Amikor először felcsendült a Himnusz. Elsősorban nem a kilencvennyolc gólomra vagyok a legbüszkébb, hanem arra, hogy mindenhol közönségkedvenc voltam. A mai napig felismernek az emberek az utcán, s autogramot is kérnek. Ma már azt is tudom, hogy miért nem értünk el nagyobb sikereket, s azzal is tisztában vagyok, az alázatosságunknak köszönhetjük az eredményeinket, no meg annak, hogy utáltunk veszíteni – jegyezte meg a sportág berkeiben Madi néven emlegetett kiválóság.

Viharos búcsú

Utolsó nagy kiugrási lehetőségként tekintett a 2010-es hazai rendezésű kontinenstornára, ahol társaival együtt nagyon szerettet volna bizonyítni a magyar közönségnek. A túlzott akarás azonban görcsösséget váltott ki az együttesben. Madarász bevallotta: ekkor érezte életében először, hogy túl nagy teher van a vállán. A nyitómeccsen simán kikaptak Azerbajdzsántól. – Hajnali öt után tudtunk elaludni, reggel hétkor pedig edzést vezényelt nekünk Kozma Mihály szövetségi kapitány és Frank Tamás pályaedző. Üvöltöztek velünk, amiért én csapatkapitányként kifakadtam. Ennek következtében kegyvesztetté váltam. A csehek ellen 4-0-s vezetés után kikaptunk 6-5-re, úgy, hogy egyetlen percet kaptam a végjátékban, másik alapemberünk, Tóth Szabolcs pedig a lelátóra került. Nagyon haragudtam Kozma Mihályra, mert a saját egóját az alakulat sikerei elé helyezte, így elvett tőlünk egy sikerélményt.

Az Eb után Kozmát menesztették, a helyére kinevezett Frank Tamás pedig már annak ellenére sem nem számított történetünk főszereplőjére, hogy klubjában továbbra is kimagaslóan teljesített.

– Az ETO annyira kimagaslott a magyar mezőnyből, hogy a bajnokság már nem jelentett motivációt nekem, s már nem leltem örömömet a játékban. 2011 tavaszán eldöntöttem, hogy szögre akasztom a csukámat, mert nem akartam lerombolni mindazt, amit elértem. Utolsó meccsemet az Aramis ellen vívtuk. A találkozót követően a klub akkori elnöke, Soós Ferenc olyan viselkedést engedett meg magának velem szemben, amire hasonlóképpen reagáltam, mint Zinedine Zidane a 2006-os vb-döntőben. Tizenöt percig hallgattam, aztán nem bírtam, hirtelen elöntötte a vér az agyamat, s azt tettem, amit nem kellett volna – mesélt játékos pályafutásának utolsó mozzanatáról.

Az álommunka

Visszavonulását követően kisebb feladatokat vállalt a Vasas, illetve a Dunakeszi utánpótlás-nevelésében, majd 2013 nyarán elfogadta az 1. Futsal Club Veszprém ajánlatát. – Lehet, hogy furcsán hangzik, de pont ilyen csapatra vágytam. Számomra ugyanis sokkal nagyobb kihívás egy olyan gárdát felépíteni, amely most ismerkedik ezzel a sportággal, mint egy kész együttest átvenni. Amikor idejöttem, borzasztóan nagy taktikai hiányosságokat tapasztaltam, a játékosaim azonban abszolút partnerek voltak a munkában. Aztán folyamatosan jöttek a nehézségek (sérülések, betegségek), de valahogy mindig túléltük ezeket. Az idő múlásával kiválóan összekovácsolódott a társaság. Iszonyatosan büszke vagyok rá, hogy ennél a klubnál dolgozhatok – húzta alá.  

Sikerének titka, hogy a közös munka elején lefektetett bizonyos szabályokat, amelyekhez szilárdan ragaszkodik. – Már a legelső edzésen volt olyan, akit fel kellett küldenem a lelátóra. A bemutatkozáskor közöltem a tanítványaimmal, hogy úgy fogom kezelni őket, mint a saját gyerekeimet. Tűzbe teszem értük a kezemet, viszont a szabályaimat be kell taratani. Nálam a fegyelem, a munka és az elhivatottság az elsődleges szempont. Nem nézem, hogy ki milyen játékos, ha kell, bárkit kirakok, s nélküle is sikereses leszünk. Ezt be is bizonyítottuk, hiszen folyamatosan voltak hiányzóink, de mindig jöttek az eredmények. A fiúk átérezték, hogy senki sem pótolhatatlan. Megértették, elfogadták a szabályaimat, mert látják rajtam a hitelességet, következetességet. Kell még rajtuk csiszolnom, de nagyon jó irányba haladunk – hangsúlyozta.

A bakonyiak parádésan meneteltek a teljes idényben, a Magyar Kupában és a bajnokságban is a legjobb négy közé jutottak. Utóbbi sorozatban nüánszokon múlt, hogy végül lecsúsztak a bronzéremről. – Lehet, hogy az élet nem akarta, hogy nagyon hamar a csúcsra jussunk. Rengeteget dolgoztuk a sikerérét, de lehet, hogy mégsem volt még itt az ideje, hogy fellépjünk a dobogóra. Ám amit elvesz az élet, azt vissza is fogja adni. Ennél is édesebb lesz majd a siker jövőre vagy két múlva – bizakodott.

– Hiszek a sorsszerűségben. Hiszem, hogy bizonyos dolgokat nem mi irányítunk az életben, hanem külső körülmények. A kérdés: hogy észrevesszük-e ezeket, s tanulunk-e belőlük? Ugyanakkor bosszant a kishitűség. Szeretem magam olyan emberekkel körülvenni, akik boldogok, humorosak, sokat nevetnek és nem a gondjaikon rágódnak. Szeretek elrugaszkodni a földtől. Erre a sport tanított meg.  Ha attól féltem, hogy ki fogom hagyni a büntetőt, akkor biztos, hogy kihagytam. Ha úgy mentem oda, hogy belövöm, mert nekem ezt az életem árán is be kell lőnöm, akkor belőttem. A kishitű a kis dolgokat vonzza be, s nem tudja átlépni a saját korlátait. Ha pedig korlátok közé szorítjuk magunkat, nem tudunk továbbfejlődni, s nem érhetünk el nagyobb sikereket. A realista negatív gondolkodás, mivel behatárolt. Ez az, amit szeretnék megváltoztatni bizonyos emberekben Veszprémben – avatott be minket ars poeticájába.

Veszprém, a szanatórium

– Nagyon szeretem a királynék városát. Otthon azt szoktam mondani, hogy nekem Veszprém olyan, mintha szanatóriumban lennék. Budapesthez képest nyugodt, békés, élhető hely. Itt arra koncentrálhatok, amihez értek, semmi nem tud kizökkenteni. Kedvelem a veszprémieket, sok új barátot szereztem itt. Szeretem az állatkertet, a város történelmét – áradozott a negyvenesztendős tréner, aki a közelmúltban három évvel meghosszabbította szerződését az 1. FCV-nél.

Kérdésünkre elmondta, akkor lenne elégedett, hogyha megmaradna a folytonosság az alakulat fejlődésében, illetve, ha a játékosai bemutatkozhatnak a válogatottban. Véleménye szerint a veszprémi futsal klubnak még nincs meg az ehhez szükséges presztízse. A nemzeti együttes spanyol szövetségi kapitánya ráadásul jelenleg azokat részesíti előnyben, akiknek klubjában szintén hispán szakember dolgozik. Madarász ugyanakkor emlékeztetett: ő maga is spanyol, illetve portugál edzőktől tanulta a szakmát. – Eredményeink magukért beszélnek, de mi szerények maradunk, s dolgozunk tovább. Ez pedig előbb-utóbb fel fog tűnni az illetékeseknek.


Forrás: Zatkalik Dávid – Veszprém Portré

Zatkalik Dávid
Melczer Zsolt
Férfi futsal NB I felsőházi rájátszás, 2023/2024
M GY D V LG KG GK P
1. HALADÁS VSE 10 6 3 1 43 20 23 28
2. SG KECSKEMÉT FUTSAL 10 7 2 1 28 24 4 26
3. MVFC BERETTYÓÚJFALU 10 6 1 3 41 21 20 24
4. Á STÚDIÓ FUTSAL NYÍREGYHÁZA 10 3 2 5 19 30 -11 13
5. DEAC 10 2 2 6 23 37 -14 9
6. 1. FUTSAL CLUB VESZPRÉM 10 1 0 9 17 39 -22 7
Utolsó módosítás: 2024. május 6. 21:28
Események
Sorozat
Férfi futsal NB I 2023/24
Hazai
1. FC Veszprém
Vendég
Kecskemét
Időpont
2023. november 20. 18:30
Helyszín
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
Eredmény
3-2
részletek
Sorozat
Férfi futsal NB I 2023/24
Hazai
Nyíregyháza
Vendég
1. FC Veszprém
Időpont
2023. november 27. 18:30
Helyszín
Nyíregyháza, Continental Aréna
Eredmény
6-4
részletek
Sorozat
Férfi futsal NB I 2023/24
Hazai
1. FC Veszprém
Vendég
Aramis SE
Időpont
2023. december 1. 18:30
Helyszín
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
Eredmény
7-1
részletek
Sorozat
Férfi futsal NB I 2023/24
Hazai
Nyírbátor
Vendég
1. FC Veszprém
Időpont
2023. december 8. 19:00
Helyszín
Nyírbátori Városi Sportcsarnok
Eredmény
2-8
részletek
Sorozat
Férfi futsal NB I 2023/24
Hazai
1. FC Veszprém
Vendég
PTE-PEAC
Időpont
2023. december 22. 18:30
Helyszín
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
Eredmény
7-2
részletek
Sorozat
Férfi futsal Magyar Kupa 2023/24
Hazai
Hidegkúti SC
Vendég
1. FC Veszprém
Időpont
2024. január 8. 20:00
Helyszín
Budapest, Klebelsberg Kunó Általános Iskola
Eredmény
2-12
részletek
Sorozat
Férfi futsal NB I 2023/24
Hazai
Haladás VSE
Vendég
1. FC Veszprém
Időpont
2024. január 11. 18:30
Helyszín
Szombathely, Haladás Sportcsarnok
Eredmény
5-0
részletek
Sorozat
Férfi futsal NB I 2023/24
Hazai
1. FC Veszprém
Vendég
DEAC
Időpont
2024. január 15. 18:30
Helyszín
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
Eredmény
3-3
részletek
Sorozat
Férfi futsal NB I 2023/24
Hazai
Magyar Futsal Akadémia
Vendég
1. FC Veszprém
Időpont
2024. január 22. 19:00
Helyszín
Budapest, SPORT11 Sport és Szabadidőközpont
Eredmény
1-2
részletek
Sorozat
Férfi futsal NB I 2023/24
Hazai
1. FC Veszprém
Vendég
Haladás VSE
Időpont
2024. január 25. 19:45
Helyszín
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
Eredmény
3-5
részletek
Sorozat
Férfi futsal NB I 2023/24
Hazai
Maglód
Vendég
1. FC Veszprém
Időpont
2024. február 1. 21:00
Helyszín
Monor Városi Sportcsarnok
Eredmény
2-3
részletek
Sorozat
Férfi futsal Magyar Kupa 2023/24
Hazai
Dunaújváros Futsal
Vendég
1. FC Veszprém
Időpont
2024. február 18. 19:30
Helyszín
Rácalmás Sportcsarnok
Eredmény
1-4
részletek
Sorozat
Férfi futsal NB I, felsőház 2023/24
Hazai
1. FC Veszprém
Vendég
Nyíregyháza
Időpont
2024. február 23. 18:30
Helyszín
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
Eredmény
1-2
részletek
Sorozat
Férfi futsal NB I, felsőház 2023/24
Hazai
DEAC
Vendég
1. FC Veszprém
Időpont
2024. február 29. 18:30
Helyszín
DESOK Csarnok - Debreceni Egyetemi Sportaréna
Eredmény
2-1
részletek
Sorozat
Férfi futsal NB I, felsőház 2023/24
Hazai
1. FC Veszprém
Vendég
Berettyóújfalu
Időpont
2024. március 4. 18:30
Helyszín
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
Eredmény
1-5
részletek
Sorozat
Férfi futsal NB I, felsőház 2023/24
Hazai
Haladás VSE
Vendég
1. FC Veszprém
Időpont
2024. március 8. 18:30
Helyszín
Szombathely, Haladás Sportcsarnok
Eredmény
7-2
részletek
Sorozat
Férfi futsal NB I, felsőház 2023/24
Hazai
1. FC Veszprém
Vendég
Kecskemét
Időpont
2024. március 18. 18:30
Helyszín
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
Eredmény
3-4
részletek
Sorozat
Férfi futsal NB I, felsőház 2023/24
Hazai
Nyíregyháza
Vendég
1. FC Veszprém
Időpont
2024. március 25. 18:30
Helyszín
Continental Aréna Nyíregyháza
Eredmény
1-4
részletek
Sorozat
Férfi futsal Magyar Kupa 2023/24
Hazai
PTE-PEAC
Vendég
1. FC Veszprém
Időpont
2024. március 27. 19:00
Helyszín
Pécs, PTE-TTK
Eredmény
1-5
részletek
Sorozat
Férfi futsal Magyar Kupa 2023/24
Hazai
1. FC Veszprém
Vendég
PTE-PEAC
Időpont
2024. április 3. 18:30
Helyszín
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
Eredmény
6-2
részletek
Sorozat
Férfi futsal NB I, felsőház 2023/24
Hazai
1. FC Veszprém
Vendég
DEAC
Időpont
2024. április 8. 18:30
Helyszín
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
Eredmény
2-3
részletek
Sorozat
Férfi futsal NB I, felsőház 2023/24
Hazai
Berettyóújfalu
Vendég
1. FC Veszprém
Időpont
2024. április 22. 18:30
Helyszín
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok
Eredmény
6-0
részletek
Sorozat
Férfi futsal NB I, felsőház 2023/24
Hazai
1. FC Veszprém
Vendég
Haladás VSE
Időpont
2024. április 26. 18:30
Helyszín
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
Eredmény
1-6
részletek
Sorozat
Férfi futsal NB I, felsőház 2023/24
Hazai
Kecskemét
Vendég
1. FC Veszprém
Időpont
2024. május 6. 18:30
Helyszín
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Eredmény
3-2
részletek
Sorozat
Férfi futsal Magyar Kupa 2023/24
Hazai
1. FC Veszprém
Vendég
Maglód
Időpont
2024. május 11. 18:00
Helyszín
Budapest, Koltay Jenő Sportközpont
Eredmény
5-1
részletek
Sorozat
Férfi futsal Magyar Kupa 2023/24
Hazai
Haladás VSE
Vendég
1. FC Veszprém
Időpont
2024. május 12. 16:30
Helyszín
Budapest, Dr. Koltai Jenő Sportközpont
Eredmény
3-0
részletek
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. 2024. május 12. 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.