Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 8. Mihály
Veszprém
12°C
2024. május 8. Mihály
Veszprém
12°C

Jobban van Karl-Erik Böhn

2014. január 30. 13:02 // Forrás: MTI
A decemberi, szerbiai világbajnokság előtt álló magyar női kézilabda-válogatott képet kaphat az október 25-27-ig tartó szombathelyi tornán arról, hogy hol tart a felkészülésben.

Siti Beáta, a csapat másodedzője a magyar szövetség honlapjának elmondta: a Provident Kupán három kemény rivális, Norvégia, Brazília és Horvátország ellen kell bizonyítani.

"Képet kaphatunk arról, hogy egy kisebb sorozatterhelésből hogyan tudunk építkezni, továbblépni és gyorsan regenerálódni, mert erre nagyon nagy szükségünk lesz a világbajnokságon is" - mondta Hajdu János megbízott szövetségi kapitány segítője.

A válogatott másik segítője, Tord Ellingsen - aki már a csontvelő-átültetésen átesett Karl-Erik Böhn mellett is dolgozott - hozzátette, Böhn az egy hónappal ezelőtti műtéte után már jobban van. A korábbi szakvezető szervezetében elindult a fehérvérsejt-termelődés, így hamarosan otthon, speciális körülmények között gyógyulhat tovább.


A szombathelyi Provident Kupa programja:
október 25.:
17.00 Magyarország-Norvégia
19.00 Horvátország-Brazília
október 26.
13.05 Magyarország-Brazília
15.05 Horvátország-Norvégia
október 27.
10.00 Brazília-Norvégia
12.05 Magyarország-Horvátország

vehirsport.hu
további cikkek
Férfi kézilabda vb-selejtező: Litvánia ellen kezdődik az olimpiai felkészülés férfi kézilabda-válogatott Férfi kézilabda vb-selejtező: Litvánia ellen kezdődik az olimpiai felkészülés A magyar férfi kézilabda-válogatott csütörtökön és vasárnap Litvániával játszik a jövő évi világbajnokság selejtezőjében, amely egyben az olimpiai felkészülés "nulladik" állomása. ma 9:06 Kézilabda BL: az Esbjerggel játszik a Győr a női elődöntőben női kézilabda BL Kézilabda BL: az Esbjerggel játszik a Győr a női elődöntőben A Győri Audi ETO KC a dán Team Esbjerggel találkozik a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében. tegnap 22:09 A minőségi játékoskeret mellé minőségi edzőket szeretnének a szurkolók Telekom Veszprém A minőségi játékoskeret mellé minőségi edzőket szeretnének a szurkolók A Veszprémi Szurkolói Egyesület felhívására több százan gyűltek össze kedd este az aréna előtti téren. A végig békés hangulatú eseményen Gyurákovics István vezérszurkoló és Pardi Károly korábbi játékos is kritikát fogalmazott a Telekom Veszprém edzői párosának és dr. Csík Zoltán vezérigazgató munkájával szemben. tegnap 20:41 Tour de Hongrie: világsztárok és 12 magyar a rajtnál, változatos útvonal ország-világ Tour de Hongrie: világsztárok és 12 magyar a rajtnál, változatos útvonal Peter Sagan és Mark Cavendish révén az országúti kerékpársport elmúlt évtizedét meghatározó két világsztárral, valamint az előzetes rajtlista alapján 12 magyar bringással is találkozhatnak a szurkolók a szerdán kezdődő 45. Tour de Hongrie-n. tegnap 13:26

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.