Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Offline is elérhető a megújult buszmenetrend

2021. február 16. 15:49
Már elérhető a V-Busz megújult menetrendfüzete, ami az útvonalakon és menetrendeken kívül további hasznos információkat is tartalmaz.

Mobilapplikáció már régóta működik, ahol a menetrenden kívül a veszprémi buszokat valós időben is követhetjük a térképen. Azonban akik nem jártasak a okostelefonok világában, vagy csak nem akarják kockáztatni, hogy a készülékük lemerülése esetén információ hiányában maradnak, azoknak érdemes beszerezni a V-Busz új nyomtatott menetrendfüzetét.

A kis zsebfüzet tartalmazza az összes busz menetrendjét, útvonalát, ezen kívül még számos hasznos információt a veszprémi közösségi közlekedésről, valamint arról az applikációról, ahol akár mobiltelefonnal is meg lehet vásárolni az utazáshoz szükséges jegyet, bérletet.

Az információs füzet az ügyfélszolgálat elérhetőségén és nyitvatartási idején kívül rövid útmutatóval szolgál a V-Busz honlapjához is a könnyebb internetes eligazodás érdekében, bemutatja a jegyautomaták működését és természetesen tartalmazza az összes útvonal  menetrendjét megállókra lebontva.

A menetrend füzet február 16-tól megvásárolható a V-Busz ügyfélszolgálatán a Kereszt utca 9. sz. alatt 350 Ft-ért.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Több mint duplájára emelkedett a tanuló bérletesek száma a V-Busznál Több mint duplájára emelkedett a tanuló bérletesek száma a V-Busznál Hatalmas sikert aratott a 350 forintos tanuló bérlet Veszprémben, már az első hónapban több ezer új fiatalt sikerült megnyerni a közösségi közlekedésnek. 2024. március 7. 13:17 LMP: jól teljesít a helyi közösségi közlekedés, de nőhetne az utasszám LMP: jól teljesít a helyi közösségi közlekedés, de nőhetne az utasszám Gerstmár Ferenc, az LMP veszprémi önkormányzati képviselője péntek délelőtt tartott sajtótájékoztatót a Haszkovó utcai buszmegállóban, hogy beszámoljon a közösségi közlekedést érintő javaslatairól. 2024. január 26. 17:21 A diákok mellett a kismamák is egy vonaljegy áráért vehetnek bérletet februártól A diákok mellett a kismamák is egy vonaljegy áráért vehetnek bérletet februártól Utazási kedvezményekről döntött a közgyűlés csütörtökön, és megpecsételődött a hulladékszállítást végző VHK Nonprofit Kft. sorsa is. Összefoglalónk az év utolsó képviselő-testületi üléséről. 2023. december 14. 15:49 Két kerékkel a belvárosba - újabb V-bike állomás a vasútnál Két kerékkel a belvárosba - újabb V-bike állomás a vasútnál Az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat egyik legfontosabb eleme a közösségi közlekedés fejlesztése volt Veszprémben, amelyben az önkormányzati tulajdonú V-busz Kft. kiemelkedő partnerként vett részt. A V-busz Kft. idei sikertörténete a V-bike közbringa-rendszer elindítása volt júliusban, kedd délután pedig átadták a tizenegyedik gyűjtőállomást is.   2023. december 12. 17:01

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.