Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Több vonalon késnek a vonatok

2019. augusztus 10. 18:05 // Forrás: mti
Több vonalon is késnek a vonatok műszaki hiba miatt - közölte a Mávinform szombat délután az MTI-vel.

Pétfürdő és Hajmáskér állomás között a Déli pályaudvarról Veszprémbe tartó vonat mozdonya meghibásodott, egy másik mozdonyt küldenek a helyszínre Veszprémből. Addig a két állomás között nem közlekednek a vonatok. A Budapest-Székesfehérvár-Veszprém vonalon utazók 40-50 perces késésre számíthatnak.

Komárom és Ács között megrongálódott az egyik vágány fölötti vezeték, ezért a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon 20-30 perccel megnő a vonatok menetideje.

vehir.hu
további cikkek
A hétfői elektromos vihar csak ízelítő volt a természet erejéből A hétfői elektromos vihar csak ízelítő volt a természet erejéből Mintha egy keményebb rave-party lett volna Veszprémben, olyan hatása volt a hétfő esti viharnak, ahogy egy órán keresztül megállás nélkül villódzott az égbolt a villámoktól. A jelenség viszont nem rendkívüli, sőt, van a Földnek olyan pontja, ahol szinte egész évben ezt látják az ott élők, ha kinéznek az ablakon. 2023. augusztus 29. 11:15 Nébih: fémdarab lehet a párizsiban Nébih: fémdarab lehet a párizsiban Fémdarab lehet a Kaiser márkájú Arany Pulyka párizsiban - hívja fel a figyelmet Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján. 2019. augusztus 13. 21:18 Négyezren szerezhetnek térítésmentesen hivatásos gépjárművezetői jogosítványt Négyezren szerezhetnek térítésmentesen hivatásos gépjárművezetői jogosítványt Négyezren szerezhetnek térítésmentesen nehézgépjárműre szóló jogosítványt, a mintegy 4 milliárd forintos belföldi forrásból 2400 tehergépjármű-vezető és 1600 autóbuszvezető képzése valósulhat meg a következő években - közölte Varga Mihály az MTI-vel. 2019. január 12. 10:23 Február 1-jén érkeznek az új 500 forintos bankjegyek Február 1-jén érkeznek az új 500 forintos bankjegyek Február 1-től kerülnek forgalomba az új 500 forintosok, a bankjegyek régi változatával 2019. október 31-ig lehet fizetni - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn az MTI-vel. 2018. december 17. 15:19

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.