Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C

Íme az idei Utcazene első fellépői

2019. június 18. 11:30
Lola Marsh, Blackwave, No Money Kids és La Chica a 2019-es Utcazene Fesztivál fellépői közt.

Vasárnap este változott meg az Utcazene Fesztivál hivatalos Facebook esemény borítóképe, melyen jó néhány név és banda szerepel. Valószínűleg nem nagyon lövünk mellé, ha a nevek az idei fellépők egy részét takarják.

A részletes programot még nem hozák nyilvánosságra a szervezők, de a Facebook szerint idén július 17-20 között Veszprémben biztosan ott lesz:

a Wombo Orchestra, Lola Marsh, The Fat Bastard Gangband, Blackwave, La Chica, Riders Connection, No Money Kids, Town of Saints Duo, Bare Jams, Cocopilots, Dirty Zoo, Jake Green, James Leg,

Jenny And The Mexicats, LMZG Lamuzgueule, Roots Rising, Sion Hill, Swingrowers, Slim Paul, Slim Wild Boar, The Undercover Hippy, The Zap Show, Hugo Barriol, The Hillockers, Eliasse, Denna Kay és az Xtreme Blue Dog.

A rendezvény meghatározó szerepet tölt be a veszprémiek életében. Úgy is fogalmazhatunk, hogy aki itt nőtt fel, valószínűleg két dolgot vár igazán egy évben: a karácsonyt és az Utcazene Fesztivált, amely újraértelmezte a veszprémi nyár fogalmát- írjuk a nemrég megjelent kultúrális mellékprojektünkben, a Vportréban. Az interjúban, a fesztivál főszervezője, Muraközy Péter egyebek mellett arról is beszél, hogy idén megduplázzák a tehetségkutató pénzdíjazását:

Veszprém Portré - Veszprém kulturális kiadványa

Az a pár év tudatosan lett másként felépítve, ahogy az sem véletlen, hogy végül elengedtük a "megalomániát" és visszatértünk. Anno hamar be kellett látnunk, hogy névtelen előadókkal nem fogjuk átütni az ingerküszöböt, ezért hogy fel tudjuk tenni a rendezvényt a fesztivál térképre, sztárokat kellett idehoznunk: a nevek embereket vonzottak, akik megtapasztalták a hangulatot, amit mi veszprémiek az elejétől fogva éreztünk.

Ge. Á.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.