Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mit tehetünk a megfázás ellen?

2019. január 23. 9:46

Itt a tél, most van az a szezon, mikor egyik pillanatról a másikra könnyen megfázhatunk és eldugulhat az orrunk, vagy éppen megfájdulhat a torkunk és a fejünk. Ez sajnos nagyon könnyen előfordulhat.

Ilyenkor hajlamosak vagyunk berohanni a patikába, ahol készséggel adnak valamilyen port, ami mindamellett, hogy nem gyógynövény alapú, könnyen álmosíthat is, és nem mellesleg ajánlanak mellé valamilyen szopogató cukorkát és orrsprayt is, így nem kis összeget otthagyva a gyógyszertárban.

Azt természetesen nem állítjuk, hogy ezek nem hatásosak, csak éppen rengeteg nem természetes összetevőt és nem kevés pénzkiadást jelentenek. Érdemes mindig kipróbálni más termékeket is, mert lehet hogy ugyanolyan vagy jobb hatásúak.

Van viszont most egy másik lehetőség, amivel ezeket ki lehet váltani, ha szeretnénk. Ez pedig a Herbal Swiss hot drink, mely egy C-vitamint tartalmazó étrendkiegészítő, mely gyógynövényekből áll. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik a természetes összetevőjű alternatív gyógymódokat részesítik előnyben. Akár két nap alatt képes megszüntetni a tüneteket. Az íze is elfogadható, hiszen kicsit mentolos, gyógynövényes ízű. Bátran próbáljuk ki a következő megfázás alkalmával, mert nem hogy nem veszíthetünk, hanem csak nyerhetünk ezzel a szerrel.

Egy dobozban 24 tasaknyi Herbal Swiss forró italpor található, melyet egy pohár forró vízben kell feloldani. Ha szükséges, akár napi hatszor is ihatjuk. Arra kell csak figyelni, hogy 2 adag bevétele között teljen el legalább 3 óra. 12 éves kor felett lehet alkalmazni, 12 éves kor alatt nem szabad használni. Ellenben szoptatós anyák és terhes nők is ihatják.

Egyéb gyógyszerek mellett (akár antibiotikumok) mellett is alkalmazható. Mivel étrendkiegészítőről van szó, figyeljünk oda, hogy ne lépjük túl a megengedett adagot. Fontos tudni, hogy nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életvitelt.

A Herbal Swiss Forró italpor könnyedén megrendelhető a Napibio weboldaláról. Amennyiben nyitvatartási időben adjuk le rendelésünket, úgy a készleten lévő terméket könnyedén átvehetjük személyesen egyik telephelyükön, de kérhetjük valamelyik Pick Pack pontra is a megrendelt terméket.

Érdemes körülnézni a Napibio blogbejegyzései között is, ahol megannyi érdekes témában is olvashatunk hasznos információkat.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.