2021. június 15.
//
Jolán névnap

Tovább bővül a veszprémi magánorvosi rendelők száma

2018. november 14. 16:35
Komplex egészségügyi ellátást biztosító magánorvosi rendelő nyílik november 19-én Veszprém belvárosában. A polgármester szerint az új komplexum javítani fog az egészségügyi ellátás színvonalán.

Ugyan csak november 19-én nyílik, de szerda délután a Vörösmarty tér 4. szám alatt megtartották Veszprém legújabb magánorvosi rendelőjének, a Partner Medical Magánorvosi Központnak épületátadóját.

A tulajdonosok fejében másfél éve fogant meg, hogy Veszprém belvárosában egy olyan szolgáltatóközpontot hozzanak létre, ahol egy helyen és időben, várakozás nélküli orvosi segítséggel álljanak az emberek szolgálatába. Az új komplexumban korszerű gyógyászati eszközök, csúcsfelszereltségű laboratórium és képzett kollégák segítségével nyújtanak személyre szabott szolgáltatásokat.

Az ünnepélyes épületátadón Porga Gyula polgármester úgy fogalmazott: egy hiányra reagáló szolgáltatás nyílik Veszprémben. Szerinte öröm látni, hogy a városban vannak olyan vállalkozók, akik az állami és önkormányzati egészségügyi feladatokat kiegészítik egy más szemléletű szolgáltatással – Öröm ez, hiszen a veszprémiek mindennapjait teszik biztonságosabbá és jobbá. Ha a szolgáltatások színvonalát évről évre javítani tudjuk a városban, erős közösség jöhet létre- mondta.

A tulajdonosok nevében Szalay Zsolt ügyvezető-tulajdonos azt mondta, sok pénzt és energiát fektettek a vállalkozásba, hogy maradéktalanul megfeleljenek az elvárásoknak.

–Merész terveink vannak az eredményes szakorvosi ellátás területén. Betegeinknek magas színvonalú, személyre szabott magánorvosi ellátást kínálunk megnyugtató, kellemes környezetben, jó nevű, tapasztalt szakorvosok segítségével. A központ Veszprémé, az embereké, és valamennyiünk egészségét szolgálja. Bízom benne, hogy a jövőben úgy emlegetik majd a Partner Medicalt, mint a magánorvosi központ fellegvárát.

Szalay Zsolt és Porga Gyula az új orvosi komplexum epületbejárásánSzalay Zsolt és Porga Gyula az új orvosi komplexum epületbejárásán

A Partner Medical a nyitást követően sebészeti, bőrgyógyászati, neurológiai, radiológiai, urológiai, aspirációs citológiai, endokrinológiai és diabetológiai szolgáltatást nyújt betegeinek.

Ge. Á.
Kovács Bálint