Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Dúró Dórával együtt többek kilépnek a Jobbikból

2018. június 8. 15:54 // Forrás: mti
Kilép a Jobbikból Dúró Dóra - a politikus ezt közösségi oldalán jelentette be pénteken délután. Az MTI érdeklődésére a politikus azt közölte: tájékoztatta kilépéséről Szabó Gábor pártigazgatót.
  • Véget ér egy korszak, lezárul egy hosszú időszak: sok bajtársammal együtt kilépek a Jobbikból, mert nincs hova hátráljunk, s vétkesek közt cinkos, aki néma - fogalmaz a képviselő a Facebookon, jelezve, hogy a párt alapító nyilatkozatához hűen "úgy érezzük, erkölcsileg most már a kilépés a helyes döntés". A politikus szerint hiába tett meg minden tőle "telhetőt a békéért és az egyben maradásért, nem sikerült, mert sok vezetőnknek sajnos a belső tisztogatás volt a fontosabb".
  • A Facebookon jelentette be kilépését Fazekas Gabriella is, aki 2010-ben a párt terézvárosi polgármester-jelöltje volt.
  • Dobi Zsolt, a párt Csongrád megyei sajtófőnöke szintén a Facebookon közölte, hogy kilép a Jobbikból. Wass Albertet idézte: "Számomra nem vigasztalás, hogy millióknak fáj ugyanaz, ami nekem. Magamnak fáj, ami bennem fáj."
  • A Jobbik etikai bizottsága pénteken kora délután jelentette be, hogy előző nap egyhangú döntéssel kizárták a pártból a korábban platformalapítást meghirdető Toroczkai Lászlót.
vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.