Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Gazdit minden kutyának!

2009. május 22. 11:38

2009. május közepén indult útjára www.igazbarat.hu címen az új kutyaportál, amelynek feladata, hogy segítse a menhelyi kutyák örökbefogadási folyamatát. Az országos portálon a leendő gazdik egyszerűen böngészhetnek a kutyák és cicák között, és könnyedén felvehetik a kapcsolatot az adott menhellyel, hogy az örökbefogadás megindulhasson.

Idén tavasszal indult útjára az Igazbarat.hu portál, amely a menhelyi kutyák és cicák örökbe fogadását kívánja segíteni. A portál célja az, hogy a menhelyeket és a menhelyi állatokat elérhetőbbé tegye az internetes társadalom, és ezáltal a leendő gazdik számára. Az Igazbarat.hu olyan adatbázis, amelyben a látogatók egyszerűen megkereshetik azt a kutyát vagy cicát, amelyet leginkább el tudnak képzelni maguk mellett.

Az országos portálra az egyes menhelyek maguk töltik fel kutyáikat és cicáikat, annak legfőbb jellemzőivel, illetve fotóival, így a munka legnagyobb érdeme itt is a menhelyi dolgozóké. A portálra már az első héten több száz állat került feltöltésre. A honlapot látogatók könnyedén böngészhetnek az adatbázisban, és azonnal felvehetik a kapcsolatot a menhelyekkel, amelyek rövid bemutatkozásukat, eléréseiket is közzé teszik. Az Igazbarat.hu folyamatosan bővíti szolgáltatásainak listáját, hogy a látogatók minél több információhoz jussanak.

Az Igazbarat.hu portált olyan állatbarát magánszemélyek hozták létre, akik hátterüknél fogva jelentős és folyamatos médiamegjelenést, reklámot tudnak és szándékoznak biztosítani az új gazdikereső portálnak. Az Igazbarat.hu portál nem profit-orientált; egyetlen célja csupán, hogy segítse az állatmenhelyek gazdikereső munkáját. A portál használata minden állatmenhely részére teljesen ingyenes.

Az Igazbarat.hu számos nagylátogatottságú portálon folyamatos reklámnak örvend, így napi sokezer internet-felhasználóhoz tudja eljuttatni a portálra feltöltött kutyák és cicák hírét. A portál szerkesztői várják továbbá olyan honlapok, portálok jelentkezését, amelyek – banner-felület felajánlásával - szívesen segítenének a portál népszerűsítésében.

www.igazbarat.hu
Társadalom és Tudomány Alapítvány portálja

Zsiga Henrik
projektvezető

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.