Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 15. Zsófia
Veszprém
21°C
2024. május 15. Zsófia
Veszprém
21°C

Polgármestert és képviselőket választanak vasárnap Devecserben

2017. október 9. 16:19 // Forrás: mti

A LÉNYEG RÖVIDEN:

  • Az időközi választást a képviselőtestület feloszlása miatt kellett kiírni.
  • A polgármesteri posztért hatan indulnak az időközi önkormányzati választáson: Ferenczi Gábor eddigi városvezető a Jobbik, Nagy Sándor a Magyar Munkáspárt jelöltjeként, míg Kovács László, Kozák János, Kozma György István és Somogyi Márta függetlenként.
  • A hat képviselői helyre tizenkilencen pályáznak.
  • A 4507 lakosú település egyetlen szavazókörében vasárnap reggel hat órától este hétig adhatják le szavazatukat a választók.
vehir.hu
további cikkek
A sarki fény után újabb izgalmas égi jelenséget kapott lencsevégre a világhírű veszprémi asztrofotós A sarki fény után újabb izgalmas égi jelenséget kapott lencsevégre a világhírű veszprémi asztrofotós Ladányi Tamás képén egyszerre látszódnak azok a napfoltcsoportok, amelyek a múlt pénteki sarki fényt okozták, miközben átrepül előttük egy menetrend szerinti Boeing 737-es repülőgép. ma 13:29 Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint - mondta a nemzetgazdasági miniszter a tárca szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. ma 10:30 Kalandos úton kerültek elő a veszprémi várnegyed Szentháromság-szoborcsoportjának eredeti szobrai Kalandos úton kerültek elő a veszprémi várnegyed Szentháromság-szoborcsoportjának eredeti szobrai Meglepő helyen, egy veszprémi kollégium kertjében bukkantak rá a szakemberek a várnegyed Szentháromság-szobrának eredeti, a kilencvenes évek elején műkő másolatokra cserélt részeire. ma 12:00 KÉPRIPORT: Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán KÉPRIPORT: Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat. tegnap 9:30

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.