Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C

Ingyenes családi, gasztrofesztivál Balatonkenesén

2017. május 31. 8:56
A Balaton Fesztivál minden ízében új és formabontó. Páratlan balatoni környezetben és belépőjegy nélkül.A rangos zenei programok mellett street food utca, különleges termékek - és minőség várja az érdeklődőket az első nagy balatoni gasztrofesztiválon.

Balaton Fesztivál
Balatonkenese, Széchenyi Park
2017. június 29.-július 2
.

A fesztivál zenei kínálata változatos. A nyitónapon a hazai legismertebb rapcsapatoké lesz a főszerep. A közelből érkezik a Sub Bass Monster, de fellép az Animal Cannibals és a Akkezdet Phiai formáció is. Pénteken zúzós rock programmal készülnek a szervezők. Az Élő Zene Fesztivál régiós nyertese, a veszprémi Queen’s Land nyitja az estét, majd az ír rockot játszó Firkin csap a húrok közé, a rock nagyjai közül a Lord érkezik, és a sort a Magyarország legautentikusabb Guns 'N' Roses tribute zenekara: a Reckless Roses zárja. Szombaton hamisítatlan retró bulival várják az érdeklődőket, a Groovehouse, az UFO, a Kozmix és két népszerű DJ, Náksi és Dominique hozza el a nyarat Balatonkenesére.

A vasárnap is igazi családi programokkal hívogat, gyerekműsorral és a Varnyú Countryval, gyerekprogramokkal, és a zárónaphoz méltó válogatással érkezik a Mokka Tribute és nagykoncertekkel várják az érdeklődőket. A Republic koncerten az új album dalai is felcsendülnek. A fesztivál záróprogramjaként a népdalokat modern köntösben a Balkan Fanatik hozza el.

A négy nap alatt idelátogatók megismerhetik az ország minden tájáról érkező kézművesek portékáit, emellett a hagyományos fesztiválételek és különleges street food kínálat kóstolására is lesz lehetőség. Hazai és külföldi gyártók sörei mellett teret kapnak a kézműves - és kisüzemi sörfőzdék, pincészetek, pálinkaházak remekei is.

A Balaton Fesztiválnak első alkalommal a több mint 2500 nm területű, balatonkenesei Széchenyi Park ad otthont. A helyszín egy fás-árnyékos liget, közvetlenül a Balaton partján, a balatonkenesei hajóállomás (móló) tövében.

Szomszédságában található a balatonkenesei strand, a vasútállomás, a Marina Port szálloda. Könnyű parkolási lehetőség és jó megközelíthetőség jellemzi a Balaton északi-partjának legnagyobb ingyenes családi gasztrofesztiválját, amit ajánlunk családoknak, időseknek, középkorúaknak, fiataloknak, zenehallgatóknak, sörrajongóknak, borimádóknak, fesztivál-fanoknak, gasztro-függőknek, magánykerülőknek, „jóhangulat”-mániásoknak.

vehir.hu
további cikkek
Rockzene történelmi környezetben Rockzene történelmi környezetben Harmincnál is több zenekar ad élő koncertet az idei Rock Palota Fesztiválon, amelyet június 14-én és 15-én rendeznek meg Várpalota történelmi központjában, a Thury-várnál. A kétnapos, ingyenes rockzenei rendezvényen olyan országos hírű bandák is fellépnek, mint a Mobilmánia vagy épp az Akela. 2024. március 19. 9:34 Mérföldkőhöz érkezett a VeszprémFest Mérföldkőhöz érkezett a VeszprémFest Hétfő délután a Budapest Music Centerben ismertették a 2024-es fellépők neveit. Ahogy azt már megszokhattuk, megint ígéretes a névsor az egyébként húszéves fesztiválon. 2023. december 4. 17:55 Bejelentették a 2024-es Paloznaki Jazzpiknik első fellépőit Bejelentették a 2024-es Paloznaki Jazzpiknik első fellépőit Az ünnepi készülődés jegyében a szervezők bejelentették a 2024. augusztus 1-3. között meghirdetett 12. Paloznaki Jazzpiknik első nagyszínpados fellépőit. 2023. november 29. 11:57 Memoár egy álomról: jubileumi könyvvel és filmmel jelentkezett a VeszprémFest VeszprémFest Memoár egy álomról: jubileumi könyvvel és filmmel jelentkezett a VeszprémFest Veszprémben az álmok valóra tudnak válni. Még akkor is, ha olyan hihetetlennek tűnő álomról van szó, mint az, hogy arénákat megtöltő világsztárok muzsikáljanak egy relatíve pici város ékes terein. Húsz év koncertjei, a VeszprémFest rá a példa, melynek legizgalmasabb pillanatait most könyvben és filmen is felidézhetjük. 2023. november 24. 17:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.