2021. február 26.
//
Edina névnap

Hegedűs: Kész Zoltán elvesztette a veszprémiek bizalmát

2016. október 3. 14:13
Hegedűs Barbara, a Fidelitas országos alelnöke szerint október 2-án a veszprémiek tanúbizonyságot tettek arról, hogy fontosabb a haza védelme, mint az ellenzéki bojkott.

Az alelnök népszavazással kapcsolatban tartott sajtótájékoztatóján megköszönte a Veszprémben és környéken élő honfitársainak, hogy elmentek szavazni. „Büszkék vagyunk arra, hogy az országban itt volt az egyik legmagasabb a részvételi arány.” – folytatta.

A választók elsöprő többsége emelt hangot az ésszerűtlen és veszélyt hozó brüsszeli döntésekkel szemben.

Hangsúlyozta: alacsony volt az érvénytelenül szavazók tábora, holott az ellenzék erre az antidemokratikus tettre buzdította a választókat.

Hegedűs Barbara sajnálja, hogy Kész Zoltán parlamenti képviselő nem tartotta fontosnak a demokratikus alapelvek melletti kiállást és az érvénytelen szavazásra buzdított. Az eredmények azonban egyértelművé teszik, hogy a képviselő politikája megbukott, a lakosok hátat fordította neki.

A veszprémiek elsöprő arányban kinyilvánították, hogy nem kérnek Brüsszel valóságtól elrugaszkodott tervéből és el tudják dönteni, hogy kivel szeretnének együtt élni.

„A Veszprémi Fidelitas továbbra is támogatja a kormány migránspolitikáját, mivel a jelenlegi válságos helyzetben a jövőnk a tét.” – mondta az alelnök, majd hozzátette: azt javasolja Kész Zoltánnak, hogy gondolja át a politikai prioritásait, mivel láthatóan elvesztette a veszprémiek bizalmát.

„Arra kérjük, a választókerületért dolgozzon, az ő érdeküket tartsa szem előtt az ilyen sorsdöntő kérdésekben.”

Szabó Virág
Domján Attila

További cikkek

Zavar az erőben a veszprémi DK-nál, ismeretlen helyi ügyvédre cserélnék Katanicsot
Zavar az erőben a veszprémi DK-nál, ismeretlen helyi ügyvédre cserélnék Katanicsot
Még a választás célegyenesére való ráfordulás előtt eldőlt, hogy az ellenzék nem a DK helyi emberét, Katanics Sándort indítja Veszprémben a jövőre esedékes országgyűlési választáson. A korábbi választásokon a Fidesz jelöltjével szemben többször alulmaradt Katanics a DK helyi elnöki posztjáról is lemondott. Érkezhet egy politikában járatlan ügyvéd?
Navracsics Tibor: a Fidesz és az Európai Néppárt oldaláról is kellenének gesztusok
Navracsics Tibor: a Fidesz és az Európai Néppárt oldaláról is kellenének gesztusok
A Fidesz jelenlegi helyzetéről és a párt 2022-es választási esélyeiről is beszélt Navracsics Tibor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, amelyben a kormánybiztost kérdezték a kormányzó párt brüsszeli harcáról, a magyar oktatás helyzetéről és a veszprémi kulturális főváros projektről is.
Ovádi: fontos beépíteni a helyi tapasztalatokat a nemzeti állatvédelmi programba
Ovádi: fontos beépíteni a helyi tapasztalatokat a nemzeti állatvédelmi programba
Fontos beépíteni a helyi tapasztalatokat a megújuló nemzeti állatvédelmi programba - hangsúlyozta a program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos szerdán sajtótájékoztatón, Győrben.
Több fát, több fényt szeretne Gerstmár
Több fát, több fényt szeretne Gerstmár
Egy játszótér kivilágítását és parkosítást is javasolt körzetében a készülő költségvetéshez hozzászólva Gerstmár Ferenc, az MSZP-LMP-P önkormányzati képviselője.
Szájer József megkövette családját és választóit
Szájer József megkövette családját és választóit
Megkövette családját és választóit Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő keddi közleményében.