2020. augusztus 9. // Emőd névnap

Ismét egy karéjba tömörülnek a Veszprém szurkolók

2016. május 24. 14:20
Mint tapasztalhattuk, a kézilabda drukkereknek most kell megtenni az első lépést, ha biztosan ott akarnak lenni a jövő évi – 2017. június 3-4. között tartandó – kölni négyes döntőn. A Veszprémi Szurkoló Egyesület alábbi közleménye minden hasznos információt egy helyen tartalmaz a jegyvásárlással kapcsolatban.

Előzmény: A veszprémi kézilabda komoly nemzetközi márka


A legfontosabb különbség a tavalyi jegyárusításhoz képest, hogy egy szurkoló maximum 4 jegyet vehet és a 2016-os jegyére a vásárláskor kapni fog egy pecsétet. A Lanxess Arena 1-es és 2-es jegypénztára (Ticket Shop) lesz nyitva, az egyikben kizárólag készpénzzel lehet fizetni, a másikban viszont az erre alkalmas bank-, és hitelkártyával is. A tervek szerint a csarnok környékén erről már jelzésekkel és szórólapokkal tájékoztatják a látogatókat, de bátran lehet érdeklődni a rutinosabb magyar szurkolótársaktól is a helyszínen.

Idén is a csarnok délkeleti részében fognak a Veszprém drukkerek tömörülni, az egyes árkategóriák mellett a javasolt szektorokat is feltüntetjük:

1. Kategória: 295€, szektorok: 207, 206
2. Kategória: 215€ szektorok: 208-210, vagy 106, vagy 609, 608, 607
3. Kategória: 155€ szektorok: 610-615, vagy 709, 708, 707
4. Kategória: 75€ szektorok: 711-
715

A közvetlenül a pálya mellett elhelyezkedő új kategória (Premium: 345€) beosztása még nem ismert, így erre ajánlást sem tudunk tenni.

A pénztárak a mérkőzések ideje alatt bezárnak, a nyitva tartás mindkét napon az alábbiak szerint alakul (természetesen a készlet kimerüléséig, különösen az olcsóbb jegyek fogynak gyorsan):
11.30 – 14.30-ig
16.45 – 17.30-ig
20.00 – 21.30-ig

Az internetes jegyárusítás május 30-án, hétfőn 9 órakor kezdődik a http://www.ehffinal4.com/ oldalon. A csarnokba bevihető zászlók, dobok, dudák tekintetében a klub honlapján található a már ismert összefoglaló a szabályokról.

Aktuális hírek elérhetők Kölnben is a VESZE, és/vagy a Szurkolók a kölni Final 4-on Facebook csoportok oldalain.

vehir.hu

További cikkek

Döcögős kezdés után negyvenegy gólig jutott a Veszprém
Döcögős kezdés után negyvenegy gólig jutott a Veszprém
Második felkészülési mérkőzésén, a vendég Gyöngyös ellen már nagyarányú győzelmet aratott a Telekom Veszprém szombat kora délután.
Félezer néző előtt nyert hazai edzőmeccset a VKKFT
Félezer néző előtt nyert hazai edzőmeccset a VKKFT
Annak ellenére, hogy pénteken este még csak edzőmérkőzést játszott az élvonalbeli Veszprémi KKFT, közel ötszáz hazai szurkoló látogatott ki az arénába a másodosztályban szereplő NEKA elleni találkozóra. A hazai híveknek pedig nem is kellett csalódniuk: Tombor Csaba tanítványai ugyanis kétgólos győzelmet arattak.
Női kézilabda BL: a Győr és az FTC is orosz csapat ellen kezd
Női kézilabda BL: a Győr és az FTC is orosz csapat ellen kezd
A címvédő Győri Audi ETO KC az újonc CSZKA Moszkva otthonában, a Ferencváros pedig Érden a szintén orosz Rosztov-Don ellen kezdi meg szereplését a női kézilabda Bajnokok Ligája következő idényének csoportkörében.
Másfél hónap alatt bonyolítanák le a román kézilabda-bajnokságot
Másfél hónap alatt bonyolítanák le a román kézilabda-bajnokságot
Alexandru Dedu, a Román Kézilabda Szövetség elnöke mindössze 45 nap alatt bonyolítaná le a férfi és a női élvonal következő idényét.
„Minden meccset meg akarok nyerni, kivétel nélkül”
„Minden meccset meg akarok nyerni, kivétel nélkül”
Jorge Maqueda világbajnok és BL-győztes jobbátlövő szerint a csapaton belüli konkurenciaharc csak jót tehet a Telekom Veszprémnek, amelynek soraiban minden egyes mérkőzést meg szeretne nyerni.
2020. augusztus 9. // Emőd névnap