Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 15. Zsófia
Veszprém
16°C
2024. május 15. Zsófia
Veszprém
16°C

Kiadós eső közelít

2016. május 10. 10:31

IDŐJÁRÁS

A VMeteo.hu szerdán csak rövid időszakokra süt ki a nap, ismét lehet gyenge eső, rövid záporeső. Mérsékelt délkeleti szél fúj. A hőmérséklet reggel 12°C-ig csökken, délután 17°C várható. Csütörtökön nyugat felől ciklon közelít meg minket, kiadós esővel. A folytatásban is gyakran elered az eső, mérséklődik a nappali felmelegedés.

KÖZÉRZET

Az OMSZ orvosmeteorológiai előrejelzése szerint a hét közepén nagyobb időjárás-változás következik be, s a tapasztalatok szerint az emberi szervezet már előzetesen reagál is rá - ha nem is mindig vesszük ezt észre. A jelentős átalakulás előtt a magasban zajló melegedés következtében fáradékonyabbak, alkalmanként idegesebbek, ingerlékenyebbek lehetünk, a koncentráló-képességünk csökkenhet. Ez leginkább a közlekedőktől kíván meg fokozott odafigyelést, hiszen egy pillanatnyi kihagyás, vagy az idegeskedés során meghozott rossz döntésnek másokat is érintő negatív következményei lehetnek. Vezessünk tehát a szokottnál is nagyobb körültekintéssel!

BALATON

A gyenge, mérsékelt (5-25 km/h), keleties ( ÉK, K, délután egyre inkább DK) szél időnként megélénkül (25-40 km/h). Estére változó irányúvá válik és gyengül a szél. Gyakran lesz erősen felhős az ég. A délután első felében helyenként, majd egyre többfelé lehet eső, zápor. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17, 18 fok körül alakul. Késő este 13, 15 fok valószínű.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.