Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fidesz: lezártnak tekintik az ügyet

2016. április 4. 14:47
A Fidesz-KDNP közleményben reagált a Stigelmaier Józsefné kommentje miatt kialakult ügyre.

Az illegális migráció valós veszélyét mi sem bizonyítja jobban, mint Párizs és Brüsszel tragikus eseményei. Ez az ügy nagy indulatokat vált ki az emberekből, hiszen Európa jövője a tét.

Ugyanakkor nem engedhetjük, hogy a józan ész döntései helyett indulatoktól vezérelt, megbotránkoztató kijelentéseket tegyünk.

A Fidesz–KDNP veszprémi frakciója elhatárolódik az ilyen megnyilvánulástól és sajnálja, hogy Stigelmaier Józsefné képviselő asszony ilyen dolgokkal viccelődött. A frakció ezért figyelmeztetésben részesítette a képviselőt, aki tettéért azóta nyilvánosan is bocsánatot kért.

Sajnálatos, hogy erre a gesztusra nem volt képes a Demokraták Veszprémért képviselőcsoportjának tagja Katanics Sándor, aki jogtalanul vont egy veszprémi civil embert büntető eljárás alá és tette ki meghurcoltatásnak. Ezzel szemben Képviselő asszony sajnálatát fejezte ki és elnézést kért mindazoktól, akiket megsértett.

Elnézést kért, ahogy ezt tette Gőgös Zoltán az MSZP Veszprém megyei országgyűlési képviselője, amikor félreérthetetlen módon azt mutatta egy parlamenti felszólalás alatt, hogy puskával lelőné politikai ellenfeleit. Ezzel az ügy részéről le volt zárva és ma is országgyűlési képviselő, sőt az MSZP országos elnökhelyettese.

A Fidesz-KDNP veszprémi frakciója lezártnak tekinti az ügyet és bízik benne, hogy a veszprémi közélet visszatér az eddig megszokott nyugodt medrébe.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.