Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
15°C
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
15°C

Csökkenhet a koncentrálóképesség

2016. március 23. 15:06
Péntek reggel a hőmérséklet reggel fagypont közelébe süllyed, délután 9°C ígérkezik.

IDŐJÁRÁS

A Vmeteo előrejelzése szerint pénteken eleinte a napsütésé lesz a főszerep, majd fokozatosan megnövekszik a felhőzet, egyelőre csapadék nélkül. Mérsékelt marad az északnyugati szél. A hőmérséklet reggel fagypont közelébe süllyed, délután 9°C ígérkezik.
Szombatra virradóra, illetve a nap első felében kevés esőre számíthatunk, majd felszakadozik a felhőzet és egyre hosszabb időszakokra süt ki a nap. A jövő hét elején újra a felhők uralják az eget, csapadékra is készülhetünk. Kissé erősödik a nappali felmelegedés

KÖZÉRZET

Az OMSZ orvosmeteorológiai előrejelzése szerint pénteken már melegfronti hatással számolhatnak az arra érzékenyek. Náluk előfordulhat fejfájás, migrén, álmatlanság. Ingadozhat a vérnyomás. Csökkenhet a koncentrálóképesség, mind a munkában, mind az utakon.

LEVEGŐ

Az Országos Környezetegészségügyi Intézet Levegőhigiénés Osztály mérése szerint Veszprém levegője elfogadható minőségű.A meteorológiai előrejelzés alapján a város levegő-egészségügyi helyzetében holnap reggelig lényeges változás nem várható.

BALATON

A Balaton vízállása Siófoknál 130 cm, ez 10 centivel magasabb a szabályozási határértéknél.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.