Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Díjazták a Pannon Egyetem hallgatóit

2015. szeptember 3. 9:14
Alig indult be a tanév, a Pannon Egyetem hallgatói máris begyűjtöttek néhány díjat.

A Harsányi István-díj a gazdasági, a műszaki és a természet-tudományi felsőfokú intézményekben graduális és posztgraduális, valamint a PhD-képzés keretében tanuló hallgatók innovációs menedzsment ismereteinek bővítését és tudományos szintű feldolgozását hivatott jutalmazni.

A díjra idén huszan pályáztak, végül nyolcan kapták meg. Közülük négyen a Pannon Egyetem hallgatói:

  • Ráduly Ágnes pályaműve: „KPI (Key Performance Indicator) „Kulcsfontosságú Teljesítménymutató rendszer kidolgozása, bevezetésének lehetőségei a Bourns Inc. elektronika ipari vállalat európai elosztóinak értékelésére vonatkozóan”
  • Baumgartner János pályaműve: „Üzleti folyamatok strukturális vizsgálata és több szempontú optimalizálása P-gráf módszertan alkalmazásával”
  • Vozár Bálint pályaműve: „Költség alapú FMEA fejlesztése autóipari környezetben”
  • Dobos Ágnes pályaműve: „Folyamatok racionalizálása termék- és személyazonosító rendszerek bevezetésével egy bőrgyártó vállalatnál”.

Az egyszeri, 120 000 Ft-os ösztöndíjjal járó Harsányi-díjakat a díjazott hallgatók intézményeiben adják majd át.

vehir.hu
további cikkek
Összhangban a győzelemért: négykezes zongoraverseny zajlik a Csermákban Összhangban a győzelemért: négykezes zongoraverseny zajlik a Csermákban Veszprémben rendezik meg a hétvégén a 13. Országos Zongora Négykezes és Kétzongorás Verseny döntőjét. 2024. április 20. 14:15 Élsportolók két lábon VEDAC Élsportolók két lábon A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratóriumban valósul meg egy veszprémi kísérleti fejlesztés, az élsportolók sikeres továbbtanulásának elősegítése érdekében. 2024. április 1. 19:55 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' Hatalmas az érdeklődés a Pannon Egyetem Humántudományi Kar szakjai iránt, olyannyira, hogy az ősztől induló pszichológia alapképzést több mint százan jelölték meg első helyen. Ennél is népszerűbb az óvodapedagógia alapképzés, s mindemellett nemrég a terület- és városfejlesztés mesterszakot is sikerült engedélyeztetni az Oktatási Hivatallal. Navracsics Judit, a HTK dékánja úgy fogalmazott: örül a váratlan sikernek, ami azért annyira mégsem váratlan, hiszen évekig dolgoztak azon, hogy a fiatalok ilyen széles spektrumú képzéskínálatból választhassanak. 2024. március 23. 21:21 Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Csütörtök este az Agóra színháztermében ünnepelték a Báthory István Általános Iskola negyvenötödik születésnapját, ahol az intézmény korábbi igazgatói, tanárai, diákjai is részt vettek. 2024. március 22. 14:01

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.