2020. augusztus 9. // Emőd névnap

"Szépség és Egészség" központ létrehozás Veszprémben

2015. augusztus 14. 13:56

Örömmel értesítjük, hogy a G.A.D.R. Beauty & Health Szociális Szövetkezet 2015. augusztus 31-én sikeresen lezárta a „Szociális szövetkezet fejlesztése a G.A.D.R. Beauty & Health Szociális Szövetkezetnél” című, az Európai Unió által 20 241 760 millió forint értékben támogatott projektjét, és az ehhez kapcsolódó eszközbeszerzéseket és fejlesztési feladatokat.

A fejlesztés célja "Szépség és Egészség" központ létrehozása, szolgáltatások elindítása. A szövetkezet a kozmetikai és szépségipari szolgáltatások iránti egyértelműen kimutatható keresletre építve a településen a valós piaci igényekre reagálva segíti a munkanélküli és hátrányos helyzetűek foglalkoztatását. A program megvalósítása során fodrászkellékek, szolárium gép, Power Plate gép, infra szauna és masszázságy kerültek beszerzésre. Munkavállalóink kézápoló és műköröm építő tanfolyamon, illetve talpreflexológia képzésen vettek részt. Elkészült a szövetkezet honlapja is, mely teljes körű információt nyújt az érdeklődők számára.

A projekt megvalósítási időszaka: 2013. december 20 - 2015. augusztus 31.

További információ kérhető:

Fekécs Daniella

Elérhetőség: g.a.d.r.szocszov@gmail.com

Telefonszám: + 36 70 639 6446

vehir.hu

További cikkek

Megyénkben is átlépte a 100-at a megbetegedések száma
Megyénkben is átlépte a 100-at a megbetegedések száma
Vasárnapra újabb 43 embernél mutatták ki a koronavírus megbetegedést Magyarországon, Veszprém megyében pedig 11 új fertőzöttet regisztráltak, ezzel a vírus kirobbanása óta 108 ilyen esetről tudunk. Jó hír, hogy nincs újabb elhunyt.
30 évig voltak a vendégeink az atomtöltetek Veszprém mellett
30 évig voltak a vendégeink az atomtöltetek Veszprém mellett
A helyiek csak Kis-Moszkvának nevezték, valójában a ma is ismert legpusztítóbb erejű fegyvereket tárolták Veszprém tőszomszédságában az erdő mélyén a szocialista rendszerben. Így voltunk stratégiailag fontos pont és célpont egyszerre.
Pollenhelyzet - Kezdődik a parlagfűszezon
Pollenhelyzet - Kezdődik a parlagfűszezon
Kezdődik a parlagfűszezon - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szombaton a Facebook-oldalán.
Megnyitották a balatonfüredi borheteket
Megnyitották a balatonfüredi borheteket
Megnyitották a balatonfüredi borheteket, a rendezvényen a borászok támogatását célzó 1,8 milliárd forintos támogatási csomagot jelentett be Nagy István agrárminiszter.
A veszprémi sellőlány nem a hangjával csábít
A veszprémi sellőlány nem a hangjával csábít
Ariel, Ficánka, Sebastian – bizonyára ismerősen csengnek a nevek. Esetünkben azonban nem a Kis Hableányról, hanem egy igaz történetről lesz szó. A veszprémi születésű Eszes Fanni ugyanis az első magyar sellőlány, aki nem mellesleg már világversenyen is képviselte hazánkat.
2020. augusztus 9. // Emőd névnap