Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Óriásplakátok Veszprémben

2008. április 24. 11:42
Veszprém városa és a Veszprémi Turisztikai Egyesület közös, nyílvános pályázatot hírdetett a mai napon. A plakátok témáinak minden esetben a városhoz kell kapcsolódniuk. A fődíj, bruttó 500 ezer forint.
A város Turisztikai Alapjából mintegy 2.8 millió forinttal járul hozzá a plakátpályázat költségeihez, tudtuk meg Jakab Ibolyától. Ez azért is fontos, mert a tudatos marketing munka része kell, hogy legyen a várost népszerűsítő vizuális megjelenési forma. Naubauer Sándorné az egyesület elnökasszonya tájékoztatta a sajtó képviselőit, hogy a fődíjat a tagság ajánlotta fel, amihez még közönség díj is párosul. A beküldött pályaművekből kiállítást rendeznek a polgármesteri hivatal aulájában. Pályaműveket az alábbi témákban küldhetnek be: Veszprém varázslatos természeti szépsége, A veszprémi vár, Veszprém a fesztiválok városa, Veszprém a gasztronómia és a vendéglők városa, Veszprém kézilabda csapata, Állatkert, Veszprém Aréna, mint a város és a (Bakony-Balaton) régió kemelkedő sport és kulturális helyszíne. A pályaműveket legkésőbb május 30-ig elbírálják.

Jabak Ibolya még hozzáfűzte, hogy a mai napon elindított kezdeményezést továbbiak fogják követni az elkövetkezendő években.

A pályázatok benyújtásának helyszíne: Veszprém Polgármesteri Hivatal, Jakab Ibolya.
Beérkezési határidő: 2008. május 20. 12.00 óra.
Beke G. László
további cikkek
Kedvezményes áron utazhatnak a kutyák is az új tarifarendszerben Kedvezményes áron utazhatnak a kutyák is az új tarifarendszerben Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a kutya-országbérlet havonta 1890 forintba fog kerülni, és az érvényességi ideje alatt az egész országban lehet majd vele a kutyákat szállítani. tegnap 14:05 Új kutyafuttatókkal gazdagodik Veszprém Új kutyafuttatókkal gazdagodik Veszprém Március végétől a Cserepes parkban és a Görgey utcában is biztonságos körülmények között mozgathatják meg ebeiket a kutyások. tegnap 15:33 Porga Gyulával az élen és több új képviselővel folytatná a kormánypárt Veszprémben választás 2024 Porga Gyulával az élen és több új képviselővel folytatná a kormánypárt Veszprémben Porga Gyula negyedik alkalommal is megméretteti magát a polgármesterségért, a következő önkormányzati ciklusra pedig konkrét stratégiája is van a Veszprémet 2010 óta irányító városvezetőnek. A hivatalos bejelentésre szerda délután került sor, amikor a Fidesz-KDNP pártszövetség beelőzve az összes ellenzéki csoportosulást, megnevezte azt a tizenkét képviselő-jelöltet is, akik az egyéni körzetekben indulnak majd. A jelöltek közt több új név is szerepel, néhányan viszont az eddigi képviselőtestületből befejezik az ilyen jellegű politizálást. 2024. február 28. 16:21 Sorsszerű rendőri életút interjú Sorsszerű rendőri életút Ficsor Karolina Diána rendőr alezredes hosszú és izgalmas karriert tudhat maga mögött. Az egykori lovas sportolóból Orosházán lett rendőr, később Szegeden, majd bűnügyi osztályvezető Budapesten, és most nemrégiben nevezték ki Veszprém új kapitányságvezetőjének. Volt már Miss Police díjazott, elkötelezett állatvédő, és amellett, hogy egy valóban régivágású, kemény rendőr, aki még valóban hisz a hivatásában és a becsületben, ízig-vérig nő maradt.   2024. február 28. 12:18

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.