Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Pályázatokkal erősít az állatkert

2014. január 11. 0:10
2013 sikereit és az előttünk álló év várakozásait foglalta össze kérésünkre az állatkert projektmenedzsere, Szabó Petra.

"2013. egyik legkiemelkedőbb eseménye volt, amikor augusztus 29-én dr. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, miniszterelnök-helyettes sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy Magyarország Kormánya 1,2 milliárd forint fejlesztési támogatásban részesíti a Veszprémi Állatkertet. Mivel a támogatás egy része európai uniós forrás, így a lehíváshoz szükséges pályázatot 2013. őszén benyújtottuk, melynek bírálata jelenleg is zajlik. Reméljük a döntéshozók a projektelemeket támogatásra alkalmasnak találják.

2014-ben is megrendezzük a hagyományos állatkerti rendezvényeinket, melyek közül az első a február elején tartandó medveles. A tavaszi májusi családi nap és a gyermeknap idén is tartalmas kikapcsolódást nyújt majd a kisgyermekes családok számára. Nem feledkezünk meg a fogyatékkal élő gyermekekről sem, nekik szól minden június elején a Dream night rendezvény."

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.