Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

A hétvége rendőrségi hírei

2013. szeptember 16. 16:07 // Forrás: Veszprémi Rendőrkapitányság
Mobiltelefon-lopás, hamis rendszám, kocsmai verekedés. Kék fény a sokszínűség jegyében.

A Veszprémi Rendőrkapitányság eltűnés, míg a Balatonalmádi Rendőrkapitányság bűncselekmény elkövetése miatt körözte azt a 25 éves férfit, akit a megyeszékhelyi járőrök igazoltattak szeptember 14-én a hajnali órákban a város egyik szórakozóhelye előtt. Az intézkedés során a fiatalember ruházatából ismeretlen eredetű fehér port tartalmazó alufólia tasakok kerültek elő, és a később elvégzett vizelet teszt pozitív eredményt mutatott. A férfit a rendőrök elfogták, majd a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították. Ellene kábítószer birtoklás bűncselekménye miatt büntetőeljárás indult.


Egy veszprémi szórakozóhely asztalán őrizetlenül hagyott mobiltelefont tulajdonított el szeptember 14-én az esti órákban egy 20 éves fiatal férfi. A lopást egy másik asztalnál ülő társaság észlelte, így az elkövetőt a sértett a biztonsági őr segítségével a járőrök kiérkezéséig visszatartotta. A rendőri intézkedés során a mobiltelefon a férfi ruházatából előkerült, lopás vétség elkövetése miatt indult ellene büntetőeljárás.


Egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetése miatt indult eljárás az ellen a férfi ellen, aki szeptember 14-én a reggeli órákban úgy közlekedett Zircen, hogy gépkocsijára egy másik autó rendszámát szerelte fel. Szintén büntető feljelentést tettek a zirci járőrök az ellen a férfi ellen is, aki szeptember 15-én a délutáni órákban segédmotor-kerékpárjával ittasan közlekedett a bakonyi város belterületén.


Garázdaság vétsége miatt indult büntetőeljárás két fiatal férfi ellen, akik szeptember 15-én a hajnali órákban egy Hajmáskéri szórakozóhely előtt szóváltást követően dulakodni kezdtek. A lökdösődésben ugyan nem sérült meg senki, de mivel a disco éppen bezárt, az utcán sok fiatal tartózkodott, akiket az erőszakos magatartás megrémisztett. Az elkövetőket a rendőrök előállították, majd a kapitányságon gyanúsítottként kihallgatták.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.