2023. május 31.
//
Angéla névnap

Megmozdult a lakótelep

2013. augusztus 17. 21:33
Már az első nap sok embert megmozgatott a keddig tartó Cholnoky családi nap. Színes és érdekes programok kavalkádja várja az érdeklődőket a továbbiakban is.

A legkisebbek vidáman vették bírtokba a légvárat, vagy éppen arcfestéssel tették emlékezetessé a szombati napot, a nagyobbak pedig mobiltelefon elhajító versenyen tehették próbára erejüket, vagy éppen sörpongpongban mérettettek meg, este pedig mulatós zene és disco szórakoztatta a helyszínen lévőket.

Programból nem lesz hiány a következő napokban sem - tudtuk meg Látos Richárd szervezőtől. Elmondta, az idén negyedik alkalommal megrendezett Cholnoky Futball Kupa nőtte ki magát négynapos kikapcsolódássá. A lakótelepre érkezők az állandó gyerkeknek szóló szórakoztató lehetőségek mellett vasárnap tartják meg az említett kupa idei fordulóját, de lesz csócsó bajnokság, dekázó, vagy éppen tengó verseny, este pedig a legjobb pörköltkészítők csapnak össze, később pedig ismét a zenéé lesz a főszerep.

Hétfőn sörivásban, szkanderben és büntető dobásban feszülhetnek egymásnak a jelentkezők. Látos Richárd felhívta a figyelmünket, ezen a napon délután négy órakor kutyás súlyhúzó bajnokságot tartanak, amelyen országos és európa bajnok ebek is részt vesznek.

Keddre a versenyek véget érnek, de a kicsik továbbra is jól érezhetik magukat a nekik szánt lehetőségek között válogatva.

A részletes program ide kattintva érhető el.

 

Cseh Zoltán

További cikkek

Másodszor is megnyerte az Eurovíziót a svéd Loreen
Másodszor is megnyerte az Eurovíziót a svéd Loreen
Loreen több mint tíz évvel ezelőtt, 2012-ben nyert először Euphoria című dalával.
Idén is sokszínű táborkínálattal készül az önkormányzat és intézményei
Idén is sokszínű táborkínálattal készül az önkormányzat és intézményei
Sportos, kreatív, informatikai témákban is rendeznek táborokat a nyáron Veszprémben.
Tavaszi bakancslista a szabadidő eltöltéséhez
Tavaszi bakancslista a szabadidő eltöltéséhez
2023-ban csak az nem talál magának programot, aki nem akar, mindenesetre ha még akadnának kétségek, adunk néhány támpontot.
Világsztárok a színpadon kívül is a Veszprém Blues Fesztiválon
Világsztárok a színpadon kívül is a Veszprém Blues Fesztiválon
Jóval több mindenben ott van a blues, mint sokan gondolják, hiszen a könnyűzene nagy része ebből a műfajból gyökerezik. Április 13. és 16. között a Veszprém Blues Fesztiválon ezt bárki megtapasztalhatja, hiszen több mint 50 koncerten a nemzetközi blues élő legendái és feltörekvő csillagai, valamint a hazai blues-roots szcéna kiemelkedő zenészei lépnek színpadra. Közülük Roberto Luti gitáros, a világhírű Playing For Change sorozat alapító tagja, Kid Andersen, a Nyugati-part legfoglalkoztatottabb gitárosa, a Downbeat által többször az év orgonistájának választott Raphael Wressnig, valamint a világsztárok dobosa, D’MAR, aki többek között 17 évig volt Little Richard zenekarának a tagja, workshopon avatnak be műhelytitkaikba. Brian Kramer pedig nemcsak koncerted ad, hanem blues zenészeket bemutató illusztrációiból kiállítás is nyílik a fesztiválon, ahol beszélgetések, éjszakai örömzenélések és ingyenes koncertek is várják az érdeklődőket.
Oscar: Tarolt a Minden, mindenhol, mindenkor
Oscar: Tarolt a Minden, mindenhol, mindenkor
A Minden, mindenhol, mindenkor című alkotásnak ítélte oda az amerikai filmakadémia a legjobb film Oscar-díját. A vasárnap este a Los Angeles-i Dolby Színházban megrendezett díjátadó ceremónián Daniel Kwan és Daniel Scheinert filmje hét Oscar-díjat nyert el.