Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

MinSport Kupa - a tájfutó versenysorozat II. fordulója

2008. április 20. 8:13
MinSport Kupa - tájfutó versenysorozat II. forduló versenykiírás
„a minőségi sportélmény”

Időpont: 2008. április 29.

Rendező: A Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE megbízásából a MinSport Bt.

A versenysorozat célja: Regionális rangsoroló verseny keretei között minősítés és versenytapasztalat szerzési lehetőség biztosítása elsősorban az utánpótlás korosztályoknak. A sportággal való megismerkedés lehetősége minden érdeklődő számára.

Kategóriák: 10C, FN 12C, 14C, 16B, 18B, 21B, 40, Nyílt

A korosztályos rangsoroló kategóriák legalább hat fő előzetes nevezése esetén kerülnek megrendezésre, különben a rendezőség fenntartja magának a kategória összevonás jogát.

Versenybíróság:
elnök: Hites Viktor; pályakitűzők: Péntek Gábor és Péntek Mátyás; ellenőrző bíró: Felber Gyula (HER); SI: Németh Bence

Előnevezés: április 24-ig

Nevezési díjak:
Határidőig: diákoknak: 400 Ft/fő, felnőtteknek: 600 Ft/fő,
Határidő után és a helyszínen: 500 Ft/fő, ill. 800 Ft/fő
Nyílt kategóriába a nevezési díj a helyszínen is 500 Ft/fő.

A nevezési díjat csak a megjelent versenyzők után kell megfizetni! Helyszíni nevezést rangsoroló kategóriába csak az üres ill. visszaadott helyek erejéig tudunk elfogadni. Nyílt kategóriában a helyszíni nevezőknek saját berajzolással biztosítjuk a térképet.

Tervezett null idő: 16:00. Előzetesen és a helyszínen is lehet későbbi rajtidőt kérni azoknak, akiknek problémát okozna odaérni a null időre!

Versenyközpont: A 2007-es Litér Kupa Céljával megegyező helyen, megközelítés Szentkirályszabadja felől, táblákkal jelezve. Veszprémből csaknem égig kerékpárúton is elérhető a versenyközpont!

Térkép: A 2007-ben a Litér Kupára felülvizsgált 1:10000-es méretarányú, 5 méteres alapszintközű, Róma Villa III. (K-906/a) elnevezésű tájfutó térkép.  
    
Nevezés, információ: Hites Viktor 8200 Veszprém, Gyöngyvirág u. 16/F
Tel.: 88/421-404, 30/3476356, e-mail: tajfutas@freemail.hu
www.vbtse.fw.hu

Pontérintés: A versenyen a SportIdent elektronikus pontérintési rendszert alkalmazzuk, nevezéskor ezért kérjük a dugókaszámot megadni!! A dugókabérlet 14-es korosztályig ingyenes, idősebbeknek 200 Ft/db. Elvesztés esetén 6500 Ft/db a fizetendő pótdíj.

Díjazás:  A kategóriák 1-3. helyezettjei éremdíjazásban részesülnek.

Támogatók: Nemzeti Civil Alap, Báva Bt., Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata
Bitera Roland
további cikkek
Találkozzon a füredi bestselleríróval! Találkozzon a füredi bestselleríróval! Ismét egy exkluzív kávézásra hívjuk olvasóinkat. Ezúttal a szerencsések Karády Annával, a népszerű bestselleríróval találkozhatnak a Vehir.hu jóvoltából, aki olyan sikerkönyveknek a szerzője, mint A füredi lány, vagy éppen a Zserbó. A jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint az alábbi linken regisztrálnia. A sorsolás után a szerencsések részt vehetnek a kötetlen hangulatú találkozón, ahol feltehetik kérdéseiket az írónőnek. tegnap 22:32 Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Megérkezett az első gólya Veszprémbe egy új rendezvény képében, ami az EKF eredményességét már az azon túli időszakban bizonyítja. Az első Veszprémi Borszalon azokat az értékeket képviseli, aminek erősítésén a kulturális főváros program hosszú időn át dolgozott. Május végén pedig bárki megtapasztalhatja ezt a Várban található impozáns helyszínen, amiről szerda délután árultak el a szervezők többet. tegnap 1:47 Teljes a line-up a 12. Paloznaki Jazzpikniken Teljes a line-up a 12. Paloznaki Jazzpikniken 2024. augusztus 1-3. között ismét sokszínű zenei élményekbe borul a Balaton-felvidéki jazzfalu: 12. alkalommal rendezik meg a már nemzetközi hírű butikfesztivál, a Paloznaki Jazzpikniket. 2024. április 17. 17:07 Új műfaj mutatkozik be a Kabóca Bábszínházban Új műfaj mutatkozik be a Kabóca Bábszínházban Különleges, zenés gyerekelőadással készül a Kabóca Bábszínház 2024 tavaszán: a Piroska és a Farkas című operilla bemutatója 2024. május 11-én 16 órakor lesz a Deák Ferenc utca 13. szám alatt.  2024. április 16. 15:42

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.