Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Iskolások alkotásaiból nyílt kiállítás

2013. május 16. 20:55
A Hriszto Botev Általános Iskola és a felsőörsi Malomvölgy Általános iskola tanulóinak nyílt kiállítása csütörtökön a Veszprémi Művelődési Központban.

Mosonyi Emese mindkét iskolában vezet kreatív szakköröket, a kiállítás darabjait az ő tanítványainak köszönhetjük. A megnyitón elmondta, mindig öröm egy ilyen tárlat, hiszen a gyerekek alkotásai a falra kerülnek, ez pedig büszkeséggel tölti el őt is, és a szülőket is.

Megtudhattuk, a szakkörökön a gyermekek foglalkoztak mexikói hangulattal, Picasso képeivel és a nagyvárosokkal. Ezekben a témákban születtek meg az alkotások, amelyek május 28-ig lesznek megtekinthetők a VMK-ban.

Úgy tűnik, nemcsak a szülők értékelik a gyerekek képeit, jelentette ki Mosonyi Emese. Kifejtette, Imréné Sebestyén Margit, az Apáczai Kiadó szerzője is felfedezte az alkotásokat, így azok egy része be is került a szeptemberben érkező ötödikes tankönyvekbe.

A rendezvényen Nagy Fanni, 3. osztályos tanuló adott elő egy népdalt.

Horák János
további cikkek
Idén először Szemrevaló Filmfesztivál Veszprémben is Idén először Szemrevaló Filmfesztivál Veszprémben is A Goethe Intézet, az Osztrák Kulturális Fórum és a Svájci Nagykövetség közös filmhetét idén először Veszprémben is megrendezik. Október 12-15. között a Foton ad otthont a különleges rendezvénynek.  ma 12:50 Örömtánccal töltődtek az idősek Örömtánccal töltődtek az idősek A szenior örömtánc az idős emberek szellemi, fizikai és mentális aktivitásainak legelterjedtebb formája. A Táncolj még Országos Szenior Örömtánc Találkozó nemcsak az időseket töltötte fel vasárnap délelőtt a Március 15. u. sportcsarnokban. tegnap 15:05 Több mint hatszáz gyermek énekelt a békéért Több mint hatszáz gyermek énekelt a békéért A Pueri Cantores jegyében a Veszprémi Főegyházmegye a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával Nemzetközi Ifjúsági Kórustalálkozót rendeztek, több mint hatszáz gyermek közreműködésével. 2023. október 1. 12:43 Sétafesztivállal és faültetéssel emlékezik a MAZSIKE Sétafesztivállal és faültetéssel emlékezik a MAZSIKE A MAZSIKE Sétafesztivállal ünnepli Veszprém és térségének Európa Kulturális Fővárosa címét. A fesztivál hagyományosan három napig tartó városismereti sétái elsősorban a helyi zsidó történeti és kulturális értékeket igyekszik bemutatni Veszprémben, Balatonfüreden és Inotán. 2023. szeptember 30. 21:51

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.