Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
24°C
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
24°C

Nyugtató sikerre vágynak

2012. december 13. 22:32
Idei utolsó hazai bajnokiját a középmezőnyhöz tartozó Haladás ellen játssza pénteken (18:30) a veszprémi futsalcsapat.

Az újonc 1. Futsal Club Veszprém tizennégy forduló után a kilencedik helyet foglalja el az első osztályban. Bényi Kálmánék az előző körben közel álltak a pontszerzéshez, s a tabellán való felkapaszkodáshoz, végül azonban szoros vereséggel távoztak a dobogóesélyes Újszeged otthonából.

– Valóban szoros mérkőzést játszottunk legutóbb, ez azonban a mi helyzetünkben már kevés. Pontokat kell szereznünk, hogy mielőbb elkerüljünk a veszélyes zónából – szögezte le Németh Gábor, majd hozzátette: az előrelépéshez csökkenteni kell az egyéni hibák számát.

– Viszonylag jól játszik, megfelelően küzd és taktikailag is folyamatosan fejlődik az alakulat, de egy-egy játékosunk rendre hibázik, amit nem bír el az együttes. Remélem, hogy a megszerzett rutinnak köszönhetően jobban fog koncentrálni a társaság, s ez által a hibák számát is sikerül csökkenteni – fogalmazott az FCV vezetőedzője.

A gárda máris megvalósíthatja a mester elképzelésit a Haladás elleni találkozón, amelyet szokatlan időpontban, pénteken (18:30) rendeznek a Március 15. utcai sportcsarnokban.

– Szeretnénk végre kiszolgálni a közönségünket, hiszen hazai pályán eddig még nem sikerült nyernünk. Emiatt ugyan nincs görcs a csapatban, mert mi az összes találkozó alapján értékeljük a teljesítményt, de meg akarjuk mutatni, hogy itthon is tudunk győzni. Nagyon fontos számunkra a három pont itthon tartása, hogy egy kicsit megnyugodjunk az év végi pihenő előtt.

A szakember jó középcsapatként jellemezte a szombathelyieket, akik idén már többször megrángatták az oroszlán bajuszát (két héttel ezelőtt Újszegeden tudtak nyerni). A Vas megyeiek erőssége a kontrajáték, így a mieinknek a tréner szerint a szokottnál is nagyobb figyelmet kell fordítani a precíz támadásvezetésekre.

Futsal NB I, 15. forduló:
December 14. (péntek) 18:30
1. Futsal Club Veszprém–Haladás VSE
Március 15. utcai sportcsarnok

Zatkalik Dávid
Melczer Zsolt
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. 2024. május 12. 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.