Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 14. Bonifác
Veszprém
7°C
2024. május 14. Bonifác
Veszprém
7°C

Továbbra is nyeretlenül

2012. október 15. 22:29
Nem sikerült megszereznie első győzelmét az 1. Futsal Club Veszprémnek, amely 5:1-re kikapott a Gödöllői Bikáktól az élvonalbeli bajnokság hétfői meccsén.

A jó erőkből álló Gödöllői Bikák otthonában folytatódott a bajnokság csapatunk számára. Jól kezdtek a veszprémiek, akik stabil védekezésből igyekeztek kontrákat vezetni. Egészen a 10. percig egyenlő ellenfelek voltak, amikor szögletből egy megpattanó labda talált utat a kapujukba. A hazaiak a vezetés birtokába átvették az irányítást és a 12. percben megszerezték a második találatukat a zavarodott bakonyi védők között. Szerencsére egy szép kontratámadás után Szabadfi hozta vissza a csapatunkat a mérkőzésbe. Aztán egy újabb védekezési hiba miatt egy perc múlva jött a válasz. A félidőben 3:1 állt az eredményjelzőn.


archív fotó

A második játékrész rémálomként kezdődött. Az FCV az öltözőben maradt és az első támadásból megkapta negyedik gólját. A mérkőzés hátralévő időszakában nyílt küzdelem volt a pályán, de a vendégek sajnos üres kapuba se tudtunk betalálni. A „kegyelemdöfést” egy kontratámadás után adta meg a Gödöllő és állította be az 5:1-es végeredményt.

Futsal NB I, 7. forduló:
Gödöllői Bikák-Vasas Phiten–1. Futsal Club Veszprém 5:1 (3:1)
Gödöllő: Ács – Ughy, Frank, Jenei, Nagy R. Csere: Hegedűs (kapus), André, Biczi, Baranyai, Lovrencsics, Veres, Fehér. Vezetőedző: Szente Tamás.
Veszprém: Sárdi – Bényi, Finta, Gulyás, Szabadfi. Csere: Kasza (kapus), Pálfi, Hazuga, Bakay, Vas, Tar, Weisz. Vezetőedző: Németh Gábor.
Gólszerzők: Nagy R. (10., 13.), Pálfi (15. - öngól), Biczi (21.), Fehér (27.), illetve Szabadfi (15.).

– A csapatnak morálisan kell megerősödni és el kell hinni, hogy nem érdemtelenül vagyunk a legmagasabb osztályban. A hazaiak jó játékkal (részben nekünk köszönhetően) nagyobb megerőltetés nélkül szerezték meg a győzelmet. Élesedik a helyzet a bajnokságban és el kell kezdenünk a pontokat gyűjtenünk, mert csak így van esélyünk NB I-es tagságunk megőrzésére – fogalmazott Rajki Tamás ügyvezető elnök a klub hivatalos oldalán.

Az FCV október 29-én (hétfőn) 18.30-kor a Március 15. utcai sportcsarnokban fogadja a Cső-Montage gárdáját.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. 2024. május 12. 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.