Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 15. Zsófia
Veszprém
16°C
2024. május 15. Zsófia
Veszprém
16°C

Futsal: búcsú a kupától

2012. október 3. 22:56 // Forrás: futsalveszprem.hu
Az 1. Futsal Club Veszprém zömében fiatalokból álló csapata vereséget szenvedett Szombathelyen a Magyar Kupa 2. fordulójában, s búcsúzott a sorozattól.

A szakvezetés döntése értelmében a fiatalok és a kevesebb játéklehetőséget kapott csapattagok léptek pályára a szombathelyi mérkőzésen. Az FCV edző igyekeztek feltérképezni, hogy hol tartanak a fiúk és mikor lehet bevetni őket az NB I küzdelmeibe.

A mérkőzés jól kezdődött számunkra, hiszen egy szép kontratámadás végén Vas emelt higgadtan a kapuba a 8. percben. Nagyobb fokozatba kapcsolt a hazai csapat, de Jónás Áron remek védésekkel bizonyította, hogy lehet rá számítani hosszú távon. Németh Gábor igyekezet forgatni a csapatot és ennek meg lett a következménye, hiszen a Haladás folyamatosan átvette a mérkőzés irányítását és négy találatot szerezve (egy Tar-öngóllal) megfordított a mérkőzést az első félidőben.


archív fotó

A második játékrész is a gyakorlás jegyében folyt a veszprémiek számára, amely során megmutatkoztak a „gyerekbetegségek” és védelmi hibák, így a hazaiak újabb találatokkal szórakoztatták a szép számmal kilátogató nézőket. Öröm az ürömben, hogy két tehetséges bakonyi játékos, Udvardi Márk és Simon Dávid is gólt szerzett, ami növelheti önbizalmukat. Gulyás Márk is biztató megmozdulásokkal jelezte, hogy lehet építeni rá.

– Összességében nem feltett kézzel, de a bajnokság céljának alárendelve léptünk pályára a kupamérkőzésen. Az eredményt leszámítva sok tapasztalattal gazdagodtak fiataljaink és szakvezetőink is – vont mérleget Rajki Tamás ügyvezető az együttes honlapján.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. 2024. május 12. 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.