Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 13. Szervác
Veszprém
16°C
2024. május 13. Szervác
Veszprém
16°C

Egy gól döntött – továbbra is nyeretlen az FCV

2012. szeptember 24. 21:49 // Forrás: futsalveszprem.hu
Zsinórban harmadik vereségét szenvedte el a veszprémi futsalcsapat. Az élvonal 5. fordulójának hétfő esti meccsén a vendég Aramis 1–0-ra nyert a mieink ellen. Képgaléria!

Az újonc veszprémiek két döntetlen után sorozatban harmadszor szenvedtek vereséget az első osztályú futsal-bajnokságban.

A mieink Varga Tamással a kapuban kezdték a mérkőzést, mely az elején egyenlő felek küzdelmét mutatta. Mindkét csapat igyekezett biztos védekezésből indítani gyors támadásokat. Jó iramú, változatos mérkőzést láthatott a szép számú közönség, akik már nagyon éheznek egy hazai sikerre, így minden szép megmozdulást tapssal jutalmaztak.


Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

A 17. percben egy elvesztett labdából indulhatott meg az Aramis és a kettő-egyes szituációt kegyetlenül kihasználták és megszerezték ezzel a vezetést. Csapatunk nagyobb fokozatba kapcsolt és egy szép támadás végén egy kezezés után büntetőhöz jutottunk, amit sajnos Bényinek nem sikerült értékesíteni, így maradt az 1:0 az félidő lefújásáig.

A második játékrészben igyekezett egyenlíteni az FCV, amely meddő fölénybe került. A vendégek lehetőségeikhez mérten labdatartással próbálták megőrizni előnyüket. A mérkőzés utolsó szakaszában mindent megpróbált csapatunk, de nem sikerült az egyenlítés.

Futsal NB I, 5. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Colorspectrum Aramis 0–1 (0–1)
Március 15. utcai sportcsarnok, vezette: Huszár.
Veszprém: Varga T. – Bényi, Weisz, Tar. Szabadfi. Csere: Jónás (kapus), Pálfi, Hazuga, Bakay, Vas, Marosvölgyi, Farkas. Vezetőedző: Németh Gábor.
Aramis: Sikur – Németh T, Frank, Sámson, Csopaki. Csere: Tyukász (kapus), Hasenauer, Tóth Sz., Korozman, Da Silva, Dávid, Gorjanacz. Vezetőedző: Frank Tamás.
Gólszerző: Da Silva (17.).

– Összességében kiegyenlítet játék folyt a pályán és a rutinosabb csapat egy góllal eldöntötte a három pont sorsát. Most egy hosszabb (két hét) pihenő vár csapatunkra, így lehetőség nyílik a hibák kijavítására és a hatékonyabb támadójáték gyakorlására. A csapat nem adja fel és igyekszik minél hamarabb elindulni felfelé a tabellán – bizakodott Rajki Tamás ügyvezető a futsalveszprem.hu oldalon.

A mérkőzés előtt írtuk: Megfogyatkozva, de még elszántabban

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. tegnap 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.